€ 89

Workshop Storytelling | 3 modules in 3 uur

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tell to Inspire Academy | Haarlem

Locatie volgt

0000TT Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
3 modules | Leer inspirerend en authentiek spreken

Over dit evenement

Wil je een (betere) spreker worden?

Herken je dat? Dat je van binnen exact weet wat je wilt vertellen. Maar als je voor een groep staat je achteraf denkt, ‘Hier wil ik nog beter in worden’. Of dat je de stap om te spreken niet zet, omdat je voelt er nog niet klaar voor te zijn. Maak nu wel die stap. Laat je in 3 modules door Sanna en Edward begeleiden door te beginnen met deze workshop. Zodat je de technieken leert, hoe je personen inspireert met jouw verhaal.

Hoe wordt jouw verhaal inspirerend?

Of je nu zakelijk wilt presenteren of persoonlijk een speech wilt geven: verwerk in je verhaal ‘Waarom’ je doet, wat je doet. Want achter elke persoon schuilt een inspirerend verhaal. Op het moment dat je jouw authentieke verhaal met je doelgroep deelt, dan verbinden zij zich op gevoelsniveau aan jouw boodschap.

Dit is voor jou!

Wij weten hoe je kunt spreken met impact. Zodat jouw boodschap zorgt voor verbinding, inzicht en motiveert tot actie. Zowel op persoonlijk vlak, als binnen commerciële of non-profit organisaties. Of je nu manager, trainer, ondernemer, spreker of adviseur bent. Tijdens onze workshop krijg je tips om je presentatievaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

-------------------------

Storytelling Workshop

Edward Molkenboer (Spreker en Oprichter Tell to Inspire) heeft samen met Sanna Langereis (Trainer Storytelling) deze unieke workshop ontwikkeld. Het is tot stand gekomen op basis van onderzoeken en jarenlange ervaring. Tijdens de workshop brengt Karin Beverwijk (als gastspreker) Storytelling in de praktijk.

Edward over:

Storytelling met (social) impact

Waarom doe jij wat je doet? Of hoe omschrijf je dit? Edward geeft tips en laat weten welke resultaten je kunt bereiken, wanneer je jouw 'Waarom' in je verhaal verwerkt. Verder vertelt hij hoe je als spreker impact kunt maken. Zowel bij je publiek als bij (zaken) relaties op social media.

-------------------------

Karin over:

Storytelling in de praktijk

Dit is een speech van 13 minuten. Karin is getraind door Sanna en zal inspireren met haar persoonlijke verhaal. Onlangs heeft ze voor het eerst op een podium gestaan. Ze gaf een indrukwekkende speech aan 150 personen. Karin laat je ervaren wat zij geleerd heeft door gewoon te doen.

-------------------------

Sanna over:

Workshop Storytelling

Sanna begint met het analyseren van de speech van Karin. Zodat je inzicht krijgt in Storytelling. Verder wisselt ze tijdens de workshop theoretische kennis af met praktijkgerichte presentatie- en spreekoefeningen die je met een ander uitvoert. Door samen te oefenen kun je van elkaar leren.

Een unieke workshop

Je leert de basisprincipes om te spreken met impact en krijgt vele tips over Storytelling. Tijdens de workshop behandelen we de volgende onderwerpen:

-------------------------

MODULE 1

Edward vertelt:

 • Verneem hoe jouw 'Waarom' kan inspireren.
 • Leer over de methodiek om (social) impact te maken als spreker.
 • Krijg praktijkvoorbeelden, die leren hoe je (landelijke) media kan interesseren voor jouw verhaal.

-------------------------

MODULE 2

Karin vertelt:

 • Ervaar hoe je een verhaal opbouwt en een kernboodschap meegeeft.
 • Vraag Karin hoe Storytelling haar leven veranderd heeft.

-------------------------

MODULE 3

Sanna vertelt:

 • Krijg tips om authentiek te zijn als spreker.
 • Verneem hoe je ontspannen op het podium staat.
 • Leer hoe je kunt verbinden met het publiek.
 • Laat je inspireren over het bepalen van een vertelstructuur.
 • Ervaar de kracht van lichaamstaal.
 • Leer hoe je de betekenis van jouw verhaal bepaald.
 • Ontvang tips hoe je een goede speech voorbereid.

Extra: Oefeningen

Bij aanmelding ontvang je vragen over hetgeen je met storytelling wilt bereiken. Zodat Sanna hier rekening mee kan houden tijdens de workshop. Dit zal zich vertalen in gezamenlijke oefeningen. Tijdens de workshop worden een aantal personen naar voren gehaald. Zodat je als groep van elkaar kunt leren.

-------------------------

Waar onderscheiden wij ons in?

Tell to Inspire Academy is onderdeel van Tell to Inspire Events. Met onze Academy geven wij workshops om inspirerend en authentiek te spreken, bestaande uit 3 modules. Daarnaast bieden wij een compleet Storytelling Opleiding aan, bestaande uit 12 modules.

Tell to Inspire Events

Vanuit de Events organiseren wij landelijk Storytelling Events. Hier bieden wij sprekers een podium, waarop ze in 13 minuten over hun missie mogen vertellen. Een uniek event met 150 personen als publiek.

Missie van de events is inspirerende verhalen vertellen en wereldwijd mensen stimuleren elkaar te helpen. Onderdeel van elk event is samen met het publiek 'social impact' realiseren. Bij de laatste editie ging de aandacht naar eenzame ouderen. Bekijk de onderstaande video maar eens.

Investeer in jezelf en help een ander

Door voor onze workshop Storytelling te kiezen, steun je onze missie om anderen te helpen. Want door jouw deelname, zijn wij in staat om vanuit onze Academy te blijven investeren in Tell to Inspire Events. Zo helpen we elkaar en veranderen we de wereld.

-------------------------

Spreker worden op een Tell to Inspire Event?

Elke deelnemer aan de Storytelling Workshop maakt kans op een podiumplek tijdens één van onze events. De komende edities zijn in Amsterdam (26 mei), Utrecht (juni) en Haarlem (juli). Wil jij hier ook kans op maken? Geef dit aan op het formulier wanneer je voor de workshop aanmeld. Tijdens de workshop vertellen we hoe je kans maakt op een podiumplek.

Over Sanna Langereis

Sanna is in 2006 afgestudeerd aan de Theaterschool in Utrecht. Hier heeft ze veel geleerd over expressie en lichaamstaal. Dit heeft ze gedoceerd als dramadocent. Met haar eigen theatergezelschap heeft ze op nationale en internationale podia gestaan. Vervolgens heeft ze zich ontwikkeld op gebied van Storytelling. Daarna is ze op gebied van presentatietechnieken en sprekerscoaching actief geweest in het bedrijfsleven.

Sanna blijft zich constant ontwikkelen. Bijvoorbeeld om kennis te krijgen wat er psychologisch en neurologisch gebeurt, als sprekers spanning ervaren wanneer ze op het podium staan. Met deze kennis en ervaring geeft Sanna de sprekers een optimale begeleiding. Waardoor ze krachtig, authentiek en vooral met plezier het podium betreden.

Waarde Storytelling Workshop

Ontvang twee consumpties (koffie of thee) tijdens de workshop als je nu aanmeld. Daarnaast ontvang je:

 • een waardebon die € 45,- korting geeft voor een 1-op-1 coaching (normaal € 95,-);
 • ontvang ook € 55,- korting op ons complete Storytelling Opleiding;
 • samen met € 10,- korting voor één van onze Storytelling Events (normaal € 19,-).

Meld je aan voor januari of februari en ontvang dit complete aanbod van € 199,- voor € 79,- (incl. BTW). Je kunt ticktets kopen via deze site. Gebruik bij het aanmelden de promotieode: JAN-FEB20

Bonus: € 10,- extra korting

Wij vinden jouw mening belangrijk en vernemen graag wat je van de workshop vond. Zou je daarom een enquête willen invullen én een reactie op onze social media kanalen willen plaatsen? Als je ons wilt helpen: Koop je workshop ticket voor 23 januari en ontvang €10,- extra korting. Gebruik bij het aanmelden de promotiecode: HELPEN-JAN

Optie: Samen eten

Onze workshop is uniek. Omdat het niet alleen gaat over Storytelling, maar ook over verbinding. Wij vinden het belangrijk dat je een fantastische workshop krijgt. Vandaar dat wij aansluitend een betaalbare maaltijd aanbieden van € 14,50 (excl. drank, incl. BTW). Want laten we eerlijk zijn, er is niets leukers dan elkaar beter leren kennen tijdens een maaltijd. Onderstaand tref je de data van de workshops. Bij aanmelding kun je aangeven of je gezellig met het team van Tell to Inspire mee eet.

Over Edward Molkenboer

Toen Edward 19 jaar was, begon hij als ondernemer zijn communicatie- en reclamebureau. Wekelijks presenteerde hij aan zijn zakenrelaties. Dit groeide uit tot presentaties voor internationale bedrijven. Na 20 jaar beëindigde hij zijn bureau en specialiseerde zich in Storytelling vanuit de persoon. Waarbij centraal staat ‘Waarom’ iemand doet wat hij doet, te beginnen bij zichzelf. Hierover vertelde hij niet alleen op het podium, maar ook via (social) media.

Uiteindelijk werd Edward gevraagd om een Ted talk te geven. Als Tedx spreker was het zijn doel om (social) impact te maken en hiermee de landelijke media te interesseren. Edward verscheen in tv-programma’s, werd online en in kranten gepubliceerd. Hierdoor bereikte zijn verhaal miljoenen mensen. Dit deed hem besluiten om zijn (vak)kennis met anderen te delen. Daarna heeft hij de Tell to Inspire Academy opgericht. Wil je weten ‘Waarom’ Edward doet wat hij doet? Lees zijn hele verhaal via LinkedIn of Facebook én bezoek hem tijdens één van de workshops.

Storytelling Workshop op locatie

Onze workshop is dusdanig opgezet, dat wij deze op iedere locatie kunnen geven. Wil jij samen met je collega's een unieke Storytelling Workshop? Mail even naar info@telltoinspire.com en dan bespreken we de mogelijkheden

-------------------------

Een goed gevoel

Als je geïnteresseerd bent in Storytelling, dan begrijpen we dat je met een goed gevoel voor een opleidingsinstituut wilt kiezen. Vandaar dat wij onze kennis aanbieden in betaalbare workshops van 3 modules. Naast onze workshops bieden wij aanvullend een Storytelling Opleiding aan van 12 modules.

Onze opleiding bestaat uit 12 modules kun je volgen in zes weken. Bestaande uit twee online (video) inspiratiesessies van Edward. Eén dag training op locatie met Sanna, samen met drie online coachingsvideo's. De training van Sanna wordt gegeven in Haarlem, Amsterdam en Utrecht.

-------------------------

Storytelling Webinar

Mocht je onze workshops niet kunnen bezoeken, maar wel interesse hebben in onze Storytelling Opleiding; Meld je dan aan voor ons gratis Storytelling Webinar. Tijdens de webinar vertellen we meer over onze opleiding en delen we tips met je. Wil je liever wat tips lezen? Download dan onze white-paper '13 Tips om een inspirerend spreker te worden.'

Voor beiden geldt dat wij dit aanbieden vanaf februari. Interesse? Laat dit dan weten via het formulier onze website (onderaan op de website).

-------------------------

Persoonlijk telefonisch contact

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je behoefte hebt aan een vrijblijvend telefonische gesprek. Zodat we samen kunnen bespreken of ons Storytelling aanbod iets voor jou is. Laat dit dan ook weten via het formulier op onze website, zodat we een belafspraak kunnen maken. Of bel ons op 023 - 202 01 53.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tell to Inspire Academy | Haarlem

Locatie volgt

0000TT Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen