Workshop - Storytelling, alle geheimen ontrafeld! (Zoom event)

Venster Acties

Workshop - Storytelling, alle geheimen ontrafeld! (Zoom event)

Storytelling, alle geheimen ontrafeld!

Door BCB

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 13 jun. 2023 04:30 - 08:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Welk verhaal heb jij jezelf verteld, de laatste keer dat je een onnodige aankoop voor jezelf wilde goedpraten? Verhalen vertellen we de hele dag. Aan onszelf, aan de mensen om ons heen en aan potentiële klanten. Iedere keer als we ze willen verleiden een aankoop te doen. Maar kan jij goed verhalen vertellen? Snap jij hoe je met een een verhaal iemand in beweging kunt krijgen? Kun jij Storytelling inzetten als marketing techniek, zonder dat jouw potentieel klant dat door heeft? Nee?! Jammer, dan laat je een hoop winst liggen. Gelukkig kun je meedoen aan de workshop: Storytelling; alle geheimen ontrafeld.

In deze interactieve workshop leert Marloes Jacobs je hoe en waarom Storytelling werkt. Hoe je verhalen kunt gebruiken in je marketing en wat de ingrediënten van een goed verhaal zijn. Aan het einde van de middag heb je een verhaal dat je direct kunt inzetten als marketinginstrument!

Marloes Jacobs is uitgever, auteur en verhalendief bij Madame Basile. Verhalen vertellen zit in haar bloed, daarnaast is ze gespecialiseerd in neuromarketing. Ze begeleidt schrijvers en bedrijven bij het vertellen van hun verhaal. Speciaal voor deze workshop is ze bereid alle geheimen van Storytelling prijs te geven, doe je mee?

Over de organisator

Georganiseerd door
BCB