Gratis

Workshop - Strategie brengt je focus!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Workshop: Strategie brengt je focus!

Over dit evenement

Herkenbaar voor de startende ondernemer; je hebt een berg ideeën om jouw onderneming te laten groeien en bloeien. Alles pak je zelf aan, want de financiële middelen zijn er (nog) niet dus de kosten moeten binnen de perken blijven. Maar waar begin je dan?

Focus is belangrijk, want dit zocht voor helderheid en duidelijkheid. Een strategie met doelstellingen voor de lange termijn helpen je om elke dag de juiste stappen voor de korte termijn te zetten. Daardoor kun je gefocust aan je doel werken en word je niet afgeleid door allerlei, vaak óók belangrijke zaken.

Een strategie is echt niet alleen niets voor de grote internationale bedrijven van deze wereld. Het kan juist de ondernemer in het MKB of de startende ondernemer helpen om elke dag de juiste dingen te doen.

In deze workshop kijken we naar de manier waarop je een strategie opstelt en deze vertaalt in tactische projecten en operationele activiteiten. Hoe houd je focus en doe je de dingen die bijdragen aan het bereiken van jouw eigen doelen?

Over Alex van Gogh

Alex acteert als product marketing manager op het snijpunt van organisatie, strategie, markt en product. Zijn kracht ligt in het oplossingsgericht denken; het ontrafelen van de interne en externe complexiteit, het bepalen van het strategische doel en het uitzetten van de juiste vervolgstappen. Hij helpt bedrijven die de wereld een beetje mooier willen maken met het brengen van het juiste product bij de juiste klant op het juiste moment, om zo hun impact optimaal te maken.

Dit evenement maakt onderdeel uit van Business en Netwerk Lunch XXL!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen