Workshop "Stressmanagement" door Karin den Besten

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop.

Workshop "Stressmanagement" door Karin den Besten

In Between Café IJsselstein is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie. Maandelijks organiseren wij workshops en netwerkbijeenkomsten.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Afbeelding van evenement

Steeds meer mensen ervaren stress en kampen met (psychische) problemen door de langdurige Coronacrisis. In het afgelopen jaar hebben we met veel veranderingen te maken gehad. Voor veel mensen zijn onzekere tijden aangebroken, waarbij angsten of zorgen voor de toekomst ineens de kop opsteken.

Tijdens deze workshop leer je hoe je jezelf staande kunt houden in een veranderende en onzekere tijd. Je leert meer over de achtergronden van stress en wat stress met ons doet op fysiek en mentaal niveau.

Het is een interactieve workshop waarbij we gebruik maken van eenvoudige oefeningen uit de mindfulness traditie. Je krijgt praktische tips om beter te kunnen ontspannen en je leert anders omgaan met stress.

Karin den Besten is docent yoga & mindfulness en ademtherapeut. Ze is gespecialiseerd in burn-out preventie & stressmanagement en oprichter van Yoga Unlimited. Meer info: https://www.yogaunlimited.nl/

Nog enkele tips:

1. Neemt u deel met een telefoon, tablet of ipad: Bij het verbinding maken wordt standaard als naam het merk en model van uw telefoon ingevuld. Wijzig dit in de naam die u in het dagelijks leven ook gebruikt.

2. Zet uw camera aan. Voor de workshopgever is het veel leuker om de gezichten van de deelnemers te kunnen zien.

Na inschrijving ontvangt u enige dagen voor de workshop een uitnodiging met daarin de link naar de Zoom-meeting.

Meer informatie over In Between Café: www.inbetweencafe.nl

Afbeelding van evenement

Tijdens de workshop doen we oefeningen deels staand en deels zittend op een stoel.