Verkoop beëindigd

Workshop: succesvol jouw publiek bereiken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Provinciehuis Utrecht

Archimedeslaan 6

3584 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 17 mei 2018 van 14:00 tot 17:00 uur organiseert K.F. Hein Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht samen met voordekunst de vervolgworkshop: 'succesvol jouw publiek bereiken'.

Hoe bereik je jouw crowd?
Natuurlijk is de 'crowd' een van de belangrijkste onderdelen van een crowdfundingcampagne. Zij zijn immers degenen die jouw ambities mogelijk moeten maken. Maar het kan nog best lastig zijn om deze groep in kaart te brengen; want wie is jouw achterban eigenlijk? En hoe bereik je ze? Het is heel goed mogelijk dat er nog vele (groepen) mensen zijn die jouw project fantastisch vinden, maar waar je zelf simpelweg nooit aan gedacht had.

Tijdens de workshop Succesvol jouw publiek bereiken bieden wij jou de handvatten om je doelgroep in kaart te brengen en uit te breiden. Wie zijn deze mensen, hoe kun je ze bereiken en waar zit nieuw publiek? Vervolgens gaan we dit vertalen naar concrete promotie-acties. Je zoekt samen met ons uit hoe en wanneer je bepaalde mensen kunt aanspreken om jouw project tot ongekende hoogten te tillen.

Aan het eind van de workshop heb je een duidelijk schema gemaakt waarin staat wie je wanneer gaat bereiken, en zit je vol nieuwe ideeën over jouw campagnestrategie!

Plaats: Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6 in Utrecht

Vragen? Stel ze aan Alyssa van voordekunst via alyssa@voordekunst.nl.

Datum en tijd

Locatie

Provinciehuis Utrecht

Archimedeslaan 6

3584 BA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen