Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Buddy to Buddy

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

100 Talentvolle Vrouwen Zutphen organiseert op woensdagochtend 4 april 2018 weer twee workshops om vrouwen te versterken in hun zelfvertrouwen op weg naar (ander) werk. Één ervan is “The Work”, ontwikkeld door Byron Katie. Het is een manier om gedachten die je hebt te onderzoeken en helder te krijgen, vooral die gedachten die je stress geven. The Work bestaat uit vier vragen, de antwoorden daarop en een aantal omkeringen. In deze workshop ga je in groepjes aan de slag met de vier vragen. Je krijgt inzicht in wat jouw belemmerende gedachten zijn en wordt uitgedaagd om daar anders naar te kijken.

De workshop wordt, net als vorig jaar, verzorgd door Ilonka Noort van Natuurlijke Balans, Praktijk voor LifeCoaching uit Apeldoorn. Ilonka organiseert voor 100 Talentvolle Vrouwen de workshops in Apeldoorn, maar is vooral LifeCoach. “Met mijn persoonlijke begeleiding en professionele ondersteuning wil ik je graag laten groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling en laten (her)ontdekken wie je werkelijk bent en wat jouw (diepste) verlangens zijn”. The Work is één van de tools die zij daarbij kan inzetten, zie ook http://www.natuurlijkebalans.nl/ .

De locatie in Zutphen wordt nog bevestigd, evenals de tweede workshop. Meld je aan via de website. Heb je vragen, mail dan naar zutphen@100talentvollevrouwen.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Buddy to Buddy

Kerkhof 1a

7201 DM Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen