Gratis

Workshop Thriller schrijven door Margje Woodrow

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb je altijd al je eigen bloedstollende thriller willen leren schrijven? Schrijf je dan in voor de workshop Thriller schrijven.

Over dit evenement

Margje Woodrow is bekend van haar jeugdthrillers Verwoest, Snitch, Buitenspel en haar laatste boek Fake Trip. In deze workshop leer je hoe je een thriller schrijft. Je gaat aan de slag met het maken van een moodboard, dat de basis is voor jouw verhaal. Je leert ook je zintuigen (zien, horen, proeven, ruiken) in te zetten om je verhaal net nog wat spannender te maken.

De workshop is gratis en vindt plaats in Nieuwe Veste. Bij een aanscherping van de coronaregelen vindt de workshop online plaats. Op zaterdag 12 juni vindt een Workshop Escape Room Maken plaats in Makersbase, waar je je thriller kan omtoveren tot een Escape Room.

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow was jarenlang juf van groep 8. Tegenwoordig heeft ze haar handen vol aan het schrijven van spannende jeugdthrillers als Verwoest, Buitenspel, Snitch en haar laatste boek Fake Trip, en aan het geven van lezingen en workshops op middelbare scholen. Als ze hier niet mee bezig is, loopt ze hard met haar hond, kijkt ze films op Netflix of struint ze kringloopwinkels af, op zoek naar mooie en bijzondere spullen. Maar wát ze ook doet: ze houdt haar ogen en oren open voor ideeën voor nieuwe boeken!

Margje over haar boeken:

“Ik schrijf graag spannende en real life boeken waarin de personages voor onmogelijke keuzes komen te staan. De gevolgen van bepaald gedrag, de manier van omgaan met elkaar. Ik verwerk het graag in mijn boeken. Na zes boeken hoor ik vaak terug dat de situaties en personages levensecht zijn. Het zou zomaar echt kunnen gebeuren. Op school, thuis of in een andere setting.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen