€ 3,75 – € 7,50

Workshop Trip Down Memory Lane – Oksana Savchuk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop Walking Architecture – Oksana Savchuk

Voor architect Oksana Savchuk is wandelen een manier om lichaam, geest en ruimte te verenigen. In de workshop ‘a trip down memory lane’ word je door Savchuk uitgedaagd om je laatste of alledaagse wandeling uit je geheugen te visualiseren. Laat je geheugen de vrije loop en leg je herinnering vast op een manier die je zelf kiest. Omschrijf je herinnering in een spannende tekst of visualiseer het met je oude camera of met je favoriete penselen. Van Alle bijdragen worden tot slot op bijzondere wijzen als een ‘zine’ gevouwen en als één herinnering gebundeld in een gezamenlijk tijdschrift.


Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het programma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen