Gratis

Workshop "Versla je concurrenten met een vlijmscherpe Value Proposition"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe vertel je het unieke verhaal van jouw bedrijf? En zorg je ervoor dat jouw verhaal je doelgroep echt raakt? Belangrijk, want je wilt dat je huidige en potentiële klanten weten; bij dit bedrijf moet ik zijn. En nergens anders.

Laten we eerlijk zijn, je bent vast niet de enige die jouw product of dienst levert. Om je te onderscheiden moet je echt weten wie je bent. En helder hebben waarin je anders of beter bent dan de rest.

Oftewel; je moet weten wat je value proposition is. En met die value proposition gaan we in deze workshop praktisch aan de slag.


WAT GAAN WE DOEN?

  • Eerst gaan we onderzoeken wat de Why is van je organisatie. Waarom bestaat je bedrijf? Waarom doe je wat je doet? En waar geloof je in?

  • Vervolgens kijken we naar de waarde die jij toevoegt voor klanten. Om daar achter te komen kruipen we in de huid van je doelgroep. Wat zijn zijn uitdagingen? Wat is zijn probleem? Waar heeft hij hulp bij nodig? En hoe ziet zijn wereld eruit? En de hamvraag; hoe sluit jouw organisatie aan bij de behoefte van jouw doelgroep? Welke problemen los je voor ze op? En hoe los je die op?

  • Aan het eind van de middag leidt dit tot een scherp beeld van je organisatie. Je hebt helder wat je betekent voor je huidige klanten en prospects. Je weet welke waarde alleen jij toe kunt voegen.

  • Je gaat naar huis met een helder stappenplan. Een plan dat handvatten biedt om in je marketing en sales onderscheidend te zijn. Helder te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. En dus waarom je doelgroep bij jou aan moet kloppen en nergens anders. Zo kan je organisatie – vanuit de kracht van een heldere en authentieke identiteit, groeien.


* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen