€ 17,50 – € 22

Workshop: Visuele aantekeningen / Sketchnotes

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beelden begrijpen en verwerken we sneller en makkelijker. Een complex idee leg je het best uit met een afbeelding en verschillende ideeën selecteer en organiseer je het best door afbeeldingen te ordenen en te schuiven.

Deze beelden lezen vinden we gemakkelijk maar het zelf maken van die beelden zijn we afgeleerd.
Tijdens deze beginnerscursus sketchnotes leer je hoe je heel eenvoudig systemen, processen, ideeën en presentaties met je eigen tekeningen kan weergeven.

Vind je dat je niet kan tekenen, niets aan de hand, dit kan iedereen!
Je gaat eerst in verschillenden stappen de eenvoudige manier van tekenen aanleren en daarna je eigen verhaal tekenen. Je neemt je eigen verhaal mee naar de workshop om het uit te gaan beelden. Of dit nu een hoofdstuk uit een boek is, een presentatie die je wil geven of en verhaal dat je gehoord hebt, Jij gaat leren hoe eenvoudig het is hier een beeldverhaal van te maken.

Door Meike Schapink.


De prijs is inclusief materiaalkosten en 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een lager tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen