Verkoop beëindigd

Workshop voor MKB: Mindset = Everything

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mindset = Everything!

Ik zie veel bedrijven waar de mindset beter kan. Pro-actiever kan. Waar veel meer uit te halen valt... Het zijn vaak bedrijven waar men al langere tijd in dezelfde samenstelling werkt en er weinig wordt vernieuwd. Weinig nieuwe prikkels dus. Daardoor ontstaat er dan regelmatig een sleur en zakt de motivatie vaak in en dit gaat ongemerkt ook ten koste van de inkomsten van het bedrijf. Het bedrijf lijkt stil te staan en raakt langzaamaan klanten kwijt en de feeling met de markt.

Tijdens deze workshop ga ik jullie laten voelen waar jullie jezelf beperken en waar je nog flinke stappen kunt maken in het bedrijf waar je werkt, bij de bedrijven waar je mee samenwerkt, en in het algemeen.

Waarom ben jij waar je nu bent? Waarom is het bedrijf waar het nu is? Welke invloed kunnen jullie daarop uitoefenen? Meer dan je denkt! Zelfs als je onderaan in de bedrijfshiërarchie zit.

Kan jouw bedrijf wel een boost gebruiken?

Meer inspiratie? Meer power? Hebben jullie even een peptalk nodig om weer wakkergeschud te worden? Kom dan naar deze workshop!

Naast de peptalk gaan we ook actief aan de slag met z'n allen en gaan we diverse oefeningen doen. Gesprekstechnieken oefenen. Samenwerkingsvormen doornemen. Alles in het teken van vooruitgang! Zodat jij naderhand met veel energie en inspiratie naar huis gaat en vol motivatie aan je volgende werkdag begint.

Praktisch

De workshop zal plaatsvinden op 5 juni a.s. van 10.00 - 16.30 uur bij Heren van Houten in Houten.

We zitten op de 2e verdieping (geen lift aanwezig). Bij binnenkomst kun je vast een heerlijke kop koffie of thee naar keuze bestellen. We starten op de 2e verdieping om klokslag 10.00 uur.
Ook de inwendige mens wordt vertroeteld met diverse drankjes en een heerlijke lunch. Dit is in de prijs inbegrepen.

Liever een incompany training?

Neem dan contact op met De Business Organizer voor een incompany-training: www.debusinessorganizer.nl/contact/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen