Workshop voor multipotentialites (Verplaatst naar 21 november)

Venster Acties

Workshop voor multipotentialites (Verplaatst naar 21 november)

Deze avond maak je kennis met het begrip ‘multipotential’. Je krijgt uitleg over wat het is, welke typen multipotentials er zijn.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

het event atelier - Almere Grote Markt 109 1315 JC Almere Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Deze workshop is verplaatst naar 21 november. Er zijn nog een paar plekjes over!

----

Maak kennis met het begrip ‘multipotential’. Je krijgt uitleg over wat het is, welke typen multipotentials er zijn. En je ontdekt of jij er misschien zelf ook een bent. We praten over wat je eraan hebt om het te weten, wat je ermee kunt.

Gebruik jij jouw talenten op de manier zoals jij het prettig vindt? Zijn er wellicht nog kanten van jezelf, die je (nog) meer of op een andere manier kunt inzetten? Als je hier antwoord op wilt hebben, meld je dan aan!

Catelijne gaat niet alleen maar vertellen, maar zal je ook wat vragen stellen om je te helpen te ontdekken hoe je in het dagelijks leven nog meer kan doen waar je passie ligt! Als je wilt, kun je meedoen aan een schrijfoefening en je kunt natuurlijk al je vragen stellen!

Voor wie is deze workshop?

Voor de label multipotential kun je niet naar de dokter. Vermoed jij dat je multipotential bent, iemand met meerdere passies en talenten? En heb jij ook moeite met kiezen, of wil je gewoon niet kiezen? Dan ben je van harte welkom!

Praktische informatie

De ontvangst is om 18.30 uur, we starten met de workshop om 19.00 uur. Wij zorgen voor de drankjes!

het event atelier is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over de route en parkeren op http://almere.heteventatelier.nl/contact/

Over de trainer

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach, en gespecialiseerd in multipotentials. Zij ontdekte zelf vier jaar geleden dat ze multipotential (multipassionate)is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds deze ‘ontdekking’ is het haar missie om meer bekendheid te geven aan multipotentials, en andere multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat zij een voldaan, blij en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.

Afbeelding van Workshop voor multipotentialites (Verplaatst naar 21 november)