€ 7,50

Workshop 'Voor Venloos Vlogtalent'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

Begijnengang 2

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meedoen? Maak dan een keuze tussen de volgende twee workshop-opties:

Workshop 1: 'Voor Venloos Vlogtalent':

Zit jij in de bovenbouw van de basisschool of de brugklas? Dan is deze workshop écht wat voor jou! Vloggen is superleuk om te doen en iedereen kan het leren. Julia van Dooren is een bekend vlogger en staat te popelen om met jou aan de slag te gaan.

Vloggen wordt steeds populairder en je kunt er van alles mee doen. Tijdens deze workshop gaan we hier lekker mee stoeien. Wat vind jij leuk om te doen in je vrije tijd en waar zou je zelf graag wat over willen vertellen? Julia helpt je om jouw hobby om te zetten in een mooie vlog en hoe je dit kunt delen met anderen.

Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. In of buiten de bieb leef jij je uit om een toffe vlog te maken. Niks moet en alles mag!

Zaterdag 4 augustus 2018 van 10:00 tot 11:30 uur

Workshop 2: 'Word een Beauty & Lifestyle Vlogtalent'

Zit je in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en hou jij van alles wat met mode en beauty te maken heeft? Popel je om jouw passie met de buitenwereld te delen? We beginnen met jou: waar ligt je passie? Wil je mooie gebeurtenissen uit je leven delen, of zit je helemaal in de beauty? Alles mag! Julia helpt je om jouw hobby om te zetten in een mooie vlog en vertelt je alles wat je nodig hebt om meer volgers te krijgen.

Natuurlijk ga je ook zelf een vlog maken. In of buiten de bieb zet jij jouw eerste stappen naar een toekomst als socialmediaheld. Vlog gemaakt? Dan ga je jouw beeldmateriaal zelf editen.

Maandag 13 augustus 2018 van 10:00 tot 11:30 uur

Let op! Neem je telefoon of tablet mee om mee te filmen en zorg dat je vóór de workshop de gratis app QUICK downloadt (beschikbaar voor Android en Apple). Deze ga je in de workshop gebruiken om je filmpjes mee te editen. Meld je snel aan, want we accepteren slechts 10 aanmeldingen per workshop!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadsbibliotheek Venlo

Begijnengang 2

5911 JL Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen