Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Prinsengracht

1016 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je een betekenisvolle baan, maar weet je niet precies wat je wilt? Doe dan mee aan de 3-delige Workshop Waardevol Werk!

Over dit evenement

Workshop Waardevol Werk

De stap naar een betekenisvolle carrière

Is het tijd voor jouw volgende carrièrestap? En wil je een betekenisvolle baan waarin je duurzame of maatschappelijke impact maakt, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Doe dan vanaf 15 augustus mee aan de 3-delige Workshop Waardevol Werk en zet de stap naar een #betekenisbaan die bij jou past!

De huidige economie is er een van eeuwige groei en we bezitten en beleven steeds meer, maar zijn niet steeds gelukkiger geworden. De wereld vraagt om een nieuwe economie. Een economie die betekenis geeft en waarin we streven naar wat goed is voor ons als persoon én voor de wereld om ons heen.

Gaat jouw enthousiasme de zeespiegel doen dalen? Of gaat jouw creativiteit de diversiteitsproblematiek te lijf? Jij kan het verschil maken met een betekenisvolle baan waar jij én de wereld beter van worden.

Maar hoe vind je nou die waardevolle plek die echt bij je past? Die vind je door mee te doen met de Workshop Waardevol Werk. In 3 middagen vorm je jouw betekenisvolle missie, ontdek je hoe je jouw talenten en waarden hiervoor kunt inzetten en maak je een concreet plan voor jouw betekenisbaan.

Het programma

Elke workshop geven we je handvatten om een stap verder te komen richting je betekenisbaan. Daarnaast krijg je steun van een groep gelijkgestemden die een vergelijkbare stap willen zetten.

Workshop 1 – Purpose

In de eerste workshop ontdek je welk maatschappelijk probleem jij wilt helpen oplossen. We geven je een korte introductie in de betekeniseconomie en je vormt jouw betekenisvolle missie.

Workshop 2 – Potential

De combinatie van jouw waarden en talenten maakt jou tot wie je bent. In deze workshop staan de vragen centraal: waar ben jij goed in en wat is belangrijk voor jou? Aan het eind van de middag weet je hoe je jouw potentieel kunt benutten in een betekenisvolle carrière.

Workshop 3 – Plan

In de laatste workshop maak je een concreet plan: je krijgt tools aangereikt om vanuit jouw betekenisvolle missie (workshop 1) en potentieel (workshop 2) een haalbaar doel te formuleren voor jouw betekenisbaan.

Data & locatie

De 3-delige Workshop Waardevol Werk vindt plaats op zaterdag 15 augustus, woensdag 26 augustus en zaterdag 19 september van 13:00 tot 17:30 uur.

Voor workshops 1 en 3 zijn we te gast in een coachingspraktijk aan de Prinsengracht in hartje Amsterdam; workshop 2 vindt plaats in een culturele broedplaats in Amsterdam West.

Kosten

Omdat het gaat om een pilot van deze workshop, bestaan de kosten voor de workshop uit twee delen. Het eerste deel betaal je vooraf en dat is een vast bedrag van €105,65. Dit zijn de kosten voor de locaties, administratie, koffie & thee en materialen.

Het tweede deel bepaal jij zelf tijdens de 3e workshop, op basis van de waarde die je uit de workshopreeks hebt gehaald.

Aanmelden en vragen

Meld je hier aan voor de Workshop Waardevol Werk!

Wil je op de hoogte blijven van deze en andere workshops? Zet jezelf dan op de interesselijst!

Twijfel je of heb je vragen over het programma? Stuur gerust een mailtje naar waardevolwerk@purposechoices.nl, zodat we samen kunnen kijken of het past bij je wensen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Prinsengracht

1016 GL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen