Gratis

Workshop - Wat is het belangrijkste voor ondernemerschap?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat is het belangrijkste voor ondernemerschap?

Over dit evenement

Als je voor ondernemerschap kiest, dan kies je voor totale persoonlijke ontwikkeling. Anders dan in loondienst kies je om alle facetten van het ondernemen te leren en te ervaren. Daarmee sta je vol in het leven met alle ups en vele downs.

Maar ondernemerschap kun je niet alleen. Want je komt jezelf continue tegen. Iedereen heeft zwakheden, valkuilen en blinde vlekken. Gelukkig zijn er vele (school)opleidingen, seminars, cursussen, coaches, adviseurs, specialisten, boeken, bladen, blogs en natuurlijk de massa’s tips & trics op internet die je kunnen helpen.

Maar wat is het belangrijkste? Waar begin je? Mijn ervaring is dat ondernemerschap begint met overzicht. Als je gaat reizen gebruik je een kaart, als je de tijd wilt weten kijk je op je horloge, als je wilt weten waar een boek over gaat kijk je naar de inhoudsopgave. Kortom; zonder overzicht doe je maar wat, laat je je leven door de waan van dag en word je continue afgeleid.

Hoe ga je zonder overzicht je koers bepalen, hoe ga je prioriteiten stellen? Deze problemen heb ik bij veel ondernemers gezien. Overzicht hebben en houden is een must, zeker in tijden van crisis zoals bij Corona. In deze workshop bij Business Coach Breda laat ik je

> in alle eenvoud de essentie van ondernemerschap zien met alle onderdelen die daar bij horen; van mens tot marketing, van financiën tot risico’s, van verandering tot duurzaamheid.

> Het verschil zien tussen vrouwelijk en mannelijk ondernemerschap

> De impact, de kansen en bedreigingen zien tijdens de Coronacrisis.

Als je deze workshop hebt gevolgd heb je een robuust fundament waar je altijd op kunt terugvallen. Je vergroot je grip op je ondernemerschap en kun je jouw resultaten halen op jouw manier en op jouw voorwaarden.

Owen de Vries is 10 jaar zelfstandig MKB adviseur en geeft ondernemerstrainingen. Hij werkte daarvoor ruim 20 jaar als financieel specialist bij ABN-AMRO. Daar kwam hij met allerlei ondernemers en bedrijven, groot en klein, uit verschillende branches, in goede en slechte tijden in aanraking. Verder is hij vrijwilliger bij Natuurmonumenten en heeft hij verschillende bestuursfuncties. Eind vorig jaar bracht hij zijn tweede boek uit; “Ondernemers Vlieger, overzicht op ondernemerschap”. Zijn boek is te bestellen via de website www.ondernemersvlieger.nl

Dit evenement maakt onderdeel uit van Business en Netwerk Lunch XXL!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen