€ 154,25 – € 200,90

Workshop ‘’Wat moet je weten als Interieurprofessional?’’

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

Arnhem

Willemsplein 2

6811KA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop ‘’Wat moet je weten als Interieurprofessional?’’

Er zijn twee hele belangrijke zaken als interieurprofessional. Welke vragen stel je aan je klant en hoe kom je aan je klanten? In deze workshop gaan we graag in op deze onderwerpen en alle vragen die bij jou spelen.

Voor wie?
We organiseren deze workshop voor twee doelgroepen. Omdat het zo leuk is om van elkaar te leren en de ander te helpen. En ja, dat doen we bewust in een groep in plaats van een individuele training. Want juist dán krijg je de meest leerzame gesprekken en kun je elkaar tot een hoger niveau tillen.

Groep 1
Je bent een zelfstandig (startend) ondernemer en werkt voor verschillende opdrachtgevers binnen de interieurbranche. Denk hierbij aan werken als interieurstylist, interieurontwerper of je hebt een vergelijkbare titel. Je wilt graag meer uit je bedrijf halen om een bepaald inkomen te kunnen genereren. Misschien is dit al zo, maar wil je graag weer even terug naar de basis. Want waarom maak je bepaalde keuzes?

Groep 2
Denk je erover na om een carrière switch te maken? Ook dan ben je welkom om deel te nemen aan de workshop. Misschien zit je in de ziektewet of doe je al té lang werk wat je niet leuk vindt. Werk wat je alleen maar energie kost in plaats van ook oplevert. Je hart ligt ergens anders of je zou jezelf graag in een andere functie zien. Een carrière switch maak je niet zomaar en daarom vertellen we je graag alles over het vak. Je mag al je vragen stellen om wel overwogen een keuze te kunnen maken voor jouw toekomst.

Doel workshop
Wat kun je verwachten van de workshop? We geven je concrete tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Binnen het vak geeft Laura Hindriks voor de zelfstandig interieurprofessionals handvatten om meer uit je onderneming en je klant te halen. Hoe krijg je nu de behoefte van jouw klant boven tafel? Heb je bijvoorbeeld jouw klant al eens gevraagd hoe zij het beste kunnen ontspannen in huis?

Sabine De Bruijn zet je aan het denken, want hoe pak je dat nu het verkopen van jezelf? Waarom maak je op dit moment bepaalde keuzes en wat is bijvoorbeeld het doel van jouw bedrijf? Zijn er nog verbeteringen binnen het klantcontact of hoe pak je het offertetraject nu het beste aan? Ook Sabine geeft je (op een interactieve manier) concrete tips om jezelf zekerder te voelen door een goede basiskennis mee te geven.

Voor iedereen die nadenkt over een carrière switch, vertelt Laura alles over het vak en de werkzaamheden binnen haar bedrijf. Je mag al je vragen stellen die je hebt. Hoe verloopt het traject van een interieuradvies en welke kennis heb je nodig om uiteindelijk aan de slag te kunnen als ontwerper of styliste? Moet je hiervoor een opleiding volgen en welke dan? Sabine kijkt met jullie naar waarom jullie denken dat dit vak goed bij jullie past. Waarom dit vak, wat maakt jou in dit werk gelukkig?

Er is ook gelegenheid voor ontmoeting en het stellen van vragen aan elkaar persoonlijk. We delen kennis maar ook ontmoeten we elkaar tijdens een verzorgde lunch en borrel. Een mooie kans om ook je netwerk te vergroten en daarmee nieuwe mensen te ontmoeten.

Data en programma
Er zijn twee mogelijkheden om de workshop te volgen. Op zaterdag 16 september 2017 kun je je laten inspireren en informeren. De dagindeling is hierbij als volgt, waarin de groepen elkaar afwisselen en de inhoud dus afgestemd is per groep.

Programma:
10.00-10.30 uur inloop
10.30 -13.00 uur workshop Laura
13.00-13.45 uur lunch + netwerken
13.45-16.30 uur workshop Sabine
16.30 – 18.00 uur borrel + netwerken (externe locatie)

Investering
Voor het delen van onze kennis en de bijbehorende onkosten rekenen wij een vergoeding van 195,- inclusief 21% BTW exclusief boekingskosten. Wanneer je voor 1 juli 2017 boekt krijg je een vroegboek korting betaal je 149,50 euro inclusief 21% BTW, exclusief boekingskosten. Totaal zijn er 16 plekken, in elke groep 8. Je kunt dus in een kleine groep van elkaar leren!

Delen met vrienden

Locatie

Arnhem

Willemsplein 2

6811KA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen