€ 30,25

Workshop Werk aan de winkel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coachweb

4B Frontstraat

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Werk aan de winkel

Als ondernemer is er altijd werk aan de winkel. Je hebt te maken met regels, wetten, klanten en soms ook nog personeel. Het is zaak om dingen slim te regelen zodat jij bezig kunt zijn met de core business en er geen energie verloren gaat met randzaken. Hoe doe je dat. Hoe zorg je voor een goed plan en een gedegen uitvoering. Hoe houd je klanten binnen en realiseer je goede marges. Kortom hoe ga je van hard naar smart werken.

Eric Bolwerk zorgt ervoor dat jij als ondernemer inzichten krijgt waarmee je morgen aan de slag kunt om jouw onderneming succesvol te maken. Eric is een ondernemer in hart en nieren en hielp al veel ondernemers op weg naar succes. Met resultaat. Nieuwsgierig wat hij voor jouw kan betekenen. zorg dat je erbij bent zodat jij al jouw ondernemersvragen kunt stellen.

Ticketprijs € 25,- ex btw*Tijdens kennissessies, trainingen, events en workshops kunnen er video- en foto opnames gemaakt worden, bij aanschaf van het ticket ga je er mee akkoord dat deze beelden door Coachweb voor commerciele doeleinden gebruikt mogen worden.

*bij aanschaf van een ticket geef je toestemming voor het ontvangen van Coachwebmailing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coachweb

4B Frontstraat

5405 AK Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen