Workshop WIN-WIN Werk en Gezin

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Working Parents Desk

Schoutenbosje 5

Oude Postkantoor

1251 LE Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Je werk en gezin combineren vergt een nieuwe mindset...De belangrijkste tips en tools uit het recent gepubliceerde boek van Emmeliek Boost

Over dit evenement

Zonder kinderen had je de tijd aan jezelf en kon je doorpakken wanneer en zolang als je wil, maar nu moet je het resultaat halen in een beperkt en versnipperd tijdsbestek waar je minder regie over hebt.

Je werk combineren met je gezin vergt een nieuwe en frisse mindset. Doordat we o.a. vast houden aan oude patronen, mythen en beelden over het werk en ouderschap creëeren we onnodige stress. Veel voorkomende problemen zijn:

  • Stress omdat je niet toekomt aan je verantwoordelijkheden
  • Spanning omdat je je kind(eren) aan anderen moet toevertrouwen
  • Schuldgevoelens naar je collega's of het thuisfront
  • Gevoel geen tijd meer te hebben voor (wedstrijd) sport en hobbies
  • Frustratie dat 100% presteren op beide fronten niet lukt
  • Thuis privé tijd opofferen om je doelen op het werk te halen

Resultaat

In deze workshop verdwijnen energievretende gedachten en patronen in de prullenbak, zodat je ruimte krijgt voor een frisse blik waarmee je meer voldoening en plezier haalt uit zowel je werk als je gezin.

Over de trainer

Emmeliek boost is founder van de Opvoeddesk B.V, pedagoog en GZ-psycholoog, auteur van het succesvolle boek Opvoeden…Geniet ervan! en moeder van vier kinderen. In 2001 startte ze de Working Parents Desk met als doel het thema werk en gezin te introduceren in het bedrijfsleven en te laten zien dat kind en carrière goed samen kunnen gaan. Met incompany workshops en coaching hielp zij duizenden ouders om hun werk met een gezin succesvol te combineren.

Parkeren en Bereikbaarheid

Parkeren maandag t/m vrijdag

Doordeweeks kunt u gratis parkeren bij het Hertenkamp in Laren op 2min loopafstand van ons kantoor. Indien dit parkeerterrein vol is kunt u ook parkeren bij de tennisvereniging 't Laer (Driftlaan).

Na het parkeren loopt u terug richting het Chinees restaurant. U steekt hier over en loopt de straat Schoutenbosje in. Aan de rechterkant ziet u onze kantoorlocatie met het gevelbord van de Working Parents Desk én de zwarte entreepoort. Het kleine hek aan de linkerkant van de entreepoort is geopend. De entree van de Working Parents Desk bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, (het trapje op) bij het terras.

Parkeren zaterdag

Tijdens het weekend kunt u parkeren op ons parkeerterrein aan de achterzijde, bereikbaar via de rechterpoort.

Openbaar vervoer

Vanaf het treinstation Hilversum vertrekt er elke 15 minuten een bus naar Laren (Lijn 108 richting Huizen). Na een kwartier rijden komt u aan op de bushalte "Brink" in het centrum van Laren, vanwaar het 3 minuten lopen is naar de Working Parents Desk.

Gratis shuttle service van en naar station Hilversum Centraal

De taxibus vertrekt om 09.00 uur naar de Working Parents Desk in Laren. De taxibus vertrekt om 12.30 uur van de Working Parents Desk naar Hilversum Centraal station.

Indien u gebruik wilt maken van deze shuttle service stuur dan een bericht naar info@workingparentsdesk.nl.

Auto

Laren is gemakkelijk te bereiken via de A1 en A27 en op een half uur rijden van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Working Parents Desk

Schoutenbosje 5

Oude Postkantoor

1251 LE Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen