€ 0 – € 15

Workshop: Work Life Balance, vitalitycoach Marie van der Meulen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aandacht voor je werk, familie en vrienden: hoe creëer je een goed evenwicht? Welke dagelijkse keuzes maken dat je je in balans voelt aan het eind van de dag? Deze LoZ Workshop presenteert het integraal balansmodel en toont aan hoe je fysiek en mentaal, spiritueel en emotioneel invloed kan hebben op je geluksgevoel. Naast de theorie ga je ook praktisch aan de slag om voor jezelf helder te krijgen hoe jij er voor staat: op welke terreinen je hoog scoort en waar je in kunt investeren om jouw balans te verbeteren.

Spreker Marie van der Meulen is vitaliteitscoach en verzorgt in het bedrijfsleven trainingen over gedragsverandering, gezonde levensstijl en omgaan met stress, waarbij zij vijf gebieden onderscheidt: lichaam, emoties, spiritualiteit, denken en gedrag.


Je ontmoet bij de maandelijkse LoZ Workshop zo’n twintig andere twintigers en dertigers die houden van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en echte relaties. Er zijn altijd veel nieuwe gezichten dus kom zelf ook onze open community voor young professionals voor het eerst ervaren!

*Tickets*
Early Bird ticket t/m 1 mei €7,50
Reguliere tickets vanaf 2 mei €10
Voordelig: Met een vriend/in (2 tickets) €15
LoZ members GRATIS
*Tickets*

De hippe locatie die we in de binnenstad van Amsterdam gebruiken, wordt nog bekend gemaakt. Bekijk deze mooie clip om alvast de sfeer bij de LoZ Amsterdam Masterclass te proeven: https://youtu.be/WOlD9t3PMhw
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen