€ 3,75 – € 7,50

Workshop Yophi Ignacia – Love Letter to your Outfit

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Yophi Ignacia – ‘Love Letter to your Outfit’

Wat is de rol van de modeontwerper in een wereld die draait om fast fashion? ‘Design for Longevity’ is een ontwerpfilosofie met als doel de levensduur van kledingstukken te verlengen. Samen met modeontwerpster Yophi Ignacia ontdek je in de workshop ‘Love Letter to your Outfit’ wat deze ontwerpfilosofie precies inhoudt. Zo schrijf je onder meer een liefdesbrief aan je favoriete kledingstuk en bedenk je oplossingen hoe je nooit meer gescheiden hoeft te worden van je lievelingskledingstuk.

Yophi Ignacia is een modeontwerpster gespecialiseerd in ontwerp, onderzoek, met name op het gebied van duurzaamheid. Na haar afgeronde Master Fashion Futures aan London College of Fashion, richt Ignacia zich nu op nieuwe duurzame modeontwerp technieken en processen. Ignacia heeft een unieke kijk en vaardigheden, inclusief maar niet beperkt tot het creëren van luxe modecollecties, duurzame ontwerpstrategieën en levenscyclusanalyse.


Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het programma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen