€ 457,38

Meerdere data

Workshop Zakelijk Tekenen (basis & verdieping)

Venster Acties en details

€ 457,38
€ 457,38

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
In deze workshop maak je kennis met de kracht van Zakelijk Tekenen, merk je dat iedereen kan tekenen (echt waar!).

Over dit evenement

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij visueel werken kunt toepassen in je werk? In twee ochtenden breng ik je bij wat je nodig hebt om een vliegen start te maken en te ervaren dat iedereen kan tekenen (echt waar!).

Wat gaan we doen?

In de eerste ochtend leer je hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen ervan in je werk.

Tijdens de 2e ochtend oefenen we met nog meer iconen en gaan we ook abstracte begrippen en lastige werktaal visualiseren. Ook met het tekenen van figuren gaan we een stapje verder en we voegen hier wat meer persoonlijkheid aan toe. Ook ervaar je hoe je met visuele technieken informatie kunt ordenen en structuren en begrijpelijkn aantrekkelijk kunt overbrengen. Hierbij is brainstormen, het leggen van verbanden en prioriteren van belang. Naast dit alles laat ik je ook nog eens kennismaken met verschillende creatieve toepassingen en inspirerende werkvormen.

Het beloofd hoe dan ook een actieve en inspirerende training te worden! Bij deze training is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de afkijkkaart Zakelijk Tekenen, een professionele fineliner en markers en een schetsboek in A5 formaat met wat dikker papier. Je kunt deze set makkelijk in je tas stoppen en dus overal aan de slag met het uitbouwen van je iconenbibliotheek.

Deze training vindt plaats op twee vrijdagochtenden in Rotterdam, te weten:

- Vrijdag 25 juni 2021(9.30-12.30 uur) en vrijdag 2 juli 2021 (9.30-12.30 uur) of

- Vrijdag 1 oktober 2021(9.30-12.30 uur) en vrijdag 8 oktober 2021 (9.30-12.30 uur).

Teken je mee?

De kosten van deze training van 2 ochtenden zijn € 378,- ex btw (dus € 457,38 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met een etui, schetsboek en handouts. Boek je ook gelijk de Specialisatiesessies mee dan betaal je in totaal €945.- excl btw. Aanmelden hiervoor kan via saskia@ontwikkelzin.nl.

Specialisatiesessies voor het echte werk

Gelijk een vliegende start met Zakelijk Tekenen? Vlieg dan mee met de basisworkshop, de verdiepingstraining èn 3 specialisatiesessies naar keuze! Deze sessies kun je naar wens laten aansluiten op jouw tekenvraag en dagelijkse praktijk. Je kunt alles natuurlijk los van elkaar boeken, al kan ik mij voorstellen dat je niets wilt missen! Daarom een mooie deal: voor € 945 vlieg jij mee langs alle facetten van het Zakelijk Tekenen! Aanmelden kan via saskia@ontwikkelzin.nl.

Locatie en informatie

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.45 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 12.00 uur.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkere op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

Delen met vrienden

Locatie

Het Coachhuis Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen