Workshop zilveren plaatarmband met koord maken

Venster Acties

Workshop zilveren plaatarmband met koord maken

Tijdens deze workshop ga je, onder begeleiding van een echte goudsmid, een plaatarmband maken. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Valentine Juwelier Essenlaan 18 2461 DH Ter Aar Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wat ga je doen?

In het atelier van Valentine Juwelier ga je van een zilveren plaatje en koordjes een plaatarmbandje maken. Je begint natuurlijk met het zilveren plaatje: ga je iets in het zilver etsen, of wil je een bepaald patroon er in hameren? Ga je een figuur in het zilver zagen, of wil je dat onze goudsmid er een naam in graveert? Met welke kleur koord maak je het geheel af?

Onze goudsmid bespreekt samen met jou wat de opties zijn, en hoe je dit kunt aanpakken. Hoe ga jij jouw unieke sieraad maken?

Afbeelding van evenement

Waar ga je dit doen?

In ons atelier in Ter Aar is plek voor 6 mensen, die met alle gereedschappen in het atelier aan de slag kunnen. De winkel is goed bereikbaar, ook voor rolstoelgangers, en parkeren kun je op de parkeerplaats schuin tegenover de winkel. Parkeren is gratis!

Met wie kun je dit doen?

Omdat we met machines werken (bij deze workshop bijv. de polijstmachine), moeten de deelnemers 16 jaar of ouder zijn. Omdat je ook de bandjes gaat knopen is het handig als je dit zelf kunt (of iemand anders aanwijzingen kunt geven)!

Deze workshop is leuk om met collega’s, vrienden, of familie te doen.

Afbeelding van evenement

En verder…

Je gaat aan het eind van de workshop met een mooie hanger en een ervaring rijker naar huis. Bij ons in de winkel kun je ook een kettinkje om de hanger aan te doen aanschaffen, of even rondsnuffelen in onze collectie.

Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en iets lekkers beschikbaar. Wil je iets bijzonders, bijvoorbeeld een taart, bespreek dit dan even met ons wanneer je de tickets bestelt. Dan kunnen wij het helemaal naar jouw smaak regelen!