Workshop zilveren ring maken

Workshop zilveren ring maken

Venster Acties en details

€ 100,80

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Tijdens deze workshop ga je, onder begeleiding van een echte edelsmid, een zilveren ring maken. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

Over dit evenement

Wat ga je doen?

In het atelier van Valentine Juwelier ga je van een zilveren plaat een ring maken. Eerst ga je bedenken welke vorm de ring moet gaan krijgen: Wil je een omgebogen ring, of wil de band liever dicht laten solderen? Wil je er stipjes, streepjes of een beetje hamerslag in hebben, of hou je het liever strak?

Onze goudsmid bespreekt samen met jou wat de opties zijn, en hoe je dit kunt aanpakken. Hoe ga jij jouw unieke sieraad zagen en buigen?

Afbeelding van Workshop zilveren ring maken

Waar ga je dit doen?

In ons atelier in Ter Aar is plek voor 6 mensen, die met alle gereedschappen in het atelier aan de slag kunnen. De winkel is goed bereikbaar, ook voor rolstoelgangers, en parkeren kun je op de parkeerplaats schuin tegenover de winkel. Parkeren is gratis!

Met wie kun je dit doen?

Omdat we met machines werken (bij deze workshop bijv. de polijstmachine en eventueel een beetje vuur), moeten de deelnemers 16 jaar of ouder zijn.

Deze workshop is leuk om met collega’s, vrienden, of familie te doen.

Afbeelding van Workshop zilveren ring maken

En verder…

Je gaat aan het eind van de workshop met een mooie hanger en een ervaring rijker naar huis. Bij ons in de winkel kun je ook een kettinkje om de hanger aan te doen aanschaffen, of even rondsnuffelen in onze collectie.

Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en iets lekkers beschikbaar. Wil je iets bijzonders, bijvoorbeeld een taart, bespreek dit dan even met ons wanneer je de tickets bestelt. Dan kunnen wij het helemaal naar jouw smaak regelen!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen