Workshop zilveren ring maken

Venster Acties

Meerdere data

Workshop zilveren ring maken

Tijdens deze workshop ga je, onder begeleiding van een echte edelsmid, een zilveren ring maken. De workshop duurt ongeveer 4 uur.

Door Valentine Juwelier in Ter Aar

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 7 mei 2022 13:00 - za. 30 mrt. 2024 17:00 CEST

Locatie

Valentine Juwelier Essenlaan 18 2461 DH Ter Aar Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wat ga je doen?

In het atelier van Valentine Juwelier ga je van 925 zilver een ring maken.

Je kunt kiezen tussen:

  • een wikkelring, waarbij je alleen hoeft te zagen, hameren en slijpen/polijsten en niet hoeft te solderen
  • een rinkelring met één los ringetje, waarbij je het zilver gaat zagen, buigen, solderen en slijpen/polijsten.
  • een rinkelring met twee losse ringetjes, bijvoorbeeld een gladde en één met bolletjes, die je ook gaat zagen, buigen, solderen en slijpen/polijsten.

Waar ga je dit doen?

In ons atelier in Ter Aar is plek voor 6 mensen, die met alle gereedschappen in het atelier aan de slag kunnen. De winkel is goed bereikbaar, ook voor rolstoelgangers, en parkeren kun je op de parkeerplaats schuin tegenover de winkel. Parkeren is gratis!

Met wie kun je dit doen?

Omdat we met machines werken (bij deze workshop bijv. de polijstmachine en eventueel een beetje vuur), moeten de deelnemers 16 jaar of ouder zijn.

Deze workshop is leuk om met collega’s, vrienden, of familie te doen.

En verder…

Je gaat aan het eind van de workshop met een mooie hanger en een ervaring rijker naar huis. Bij ons in de winkel kun je ook een kettinkje om de hanger aan te doen aanschaffen, of even rondsnuffelen in onze collectie.

Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris en iets lekkers beschikbaar. Wil je iets bijzonders, bijvoorbeeld een taart, bespreek dit dan even met ons wanneer je de tickets bestelt. Dan kunnen wij het helemaal naar jouw smaak regelen!

Over de organisator

Valentine Juwelier geeft workshops en cursussen over het maken van sieraden van edelmetalen. Zo kun je korte workshops volgen waarbij je vrij simpele maar hele leuke sieraden maakt aan de hand van makkelijke ontwerpen, onder begeleiding van onze experts, óf je volgt een cursus van 12 weken waarbij je van begin tot eind een sieraad maakt. Wat je ook kiest, je gaat altijd met een uniek sieraad naar huis!