€ 55,01

Meerdere data

Workshop zilversmeden (2 uur)

Venster Acties en details

€ 55,01

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zin in een workshop zilversmeden? Dan is een workshop bij Valentine Juwelier Ter Aar een leuk idee!

Over dit evenement

Zelf een mooi sieraad maken?

Dan is het volgen van een workshop bij Valentine Juwelier Ter Aar een leuk idee. Wij verzorgen verschillende workshops zilversmeden, zoals het maken van jouw eigen hanger of plaatarmband!

Deze workshop is een leuk idee voor een verjaardag (bijvoorbeeld voor een zus, vriendin of collega die 50 jaar wordt), reünie, familiedag, vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje of gewoon zomaar!

Uiteraard werken wij met de veiligheidsmaatregelen voor Corona. We vragen je om de 1.5m regels te handhaven en doen dit zelf ook zoveel mogelijk, en er staan desinfecterende middelen voor de handen en kun je je handen in onze keuken wassen.


		Afbeelding van Workshop zilversmeden (2 uur)

De workshop is te volgen vanaf 16 jaar, i.v.m. gebruik van allerlei scherpe gereedschappen.

Onder deskundige begeleiding van gediplomeerd Meester Goudsmid Erik Swaab of Sidney van Luijn

Professioneel: Geen workshops aan de “keukentafel” maar in een atelier met échte werkplekken. Je werkt met professioneel vak gereedschap.

Werkplekken: Wij hebben 6 werkplekken waarvan we er momenteel 4 gebruiken. Hier kun je, met veilige afstand van elkaar, aan jouw sieraad werken.

Keuze: Jij bepaalt hoe je sieraad er uit komt te zien. Echter maakt iedereen tijdens de workshop het zelfde item. Een hanger , plaatarmband of oorhanger . (Bekijk hier voorbeelden van sieraden die andere cursisten bij ons gemaakt hebben! )

Aan het eind van de workshop neem je je sieraad mee naar huis.

Tijdens de workshops serveren wij koffie, thee en andere drankjes met iets lekkers erbij. We maken er een gezellige ochtend/middag van!

Let op: door de korte tijd van deze cursus is het niet mogelijk om een geheel eigen ontwerp te maken. Daarvoor raden wij aan de workshop van 4 uur te volgen!


		Afbeelding van Workshop zilversmeden (2 uur)

Centrale ligging: Ons atelier en winkel ligt in het centrum van Ter Aar en is voor deelnemers vanuit het hele land goed te bereiken.

Voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij de winkel in het centrum.

Lees ook de voorwaarde door om een workshop te mogen volgen rekening houdend met het Corona virus. zie voorwaarde protocol veilig winkelen/workshops.

Delen met vrienden

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Valentine Juwelier in Ter Aar

Organisator van Workshop zilversmeden (2 uur)

Valentine Juwelier geeft workshops en cursussen over het maken van sieraden van edelmetalen. Zo kun je korte workshops volgen waarbij je vrij simpele maar hele leuke sieraden maakt aan de hand van makkelijke ontwerpen, onder begeleiding van onze experts, óf je volgt een cursus van 12 weken waarbij je van begin tot eind een sieraad maakt. Wat je ook kiest, je gaat altijd met een uniek sieraad naar huis!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen