Workshop zilversmeden (4 uur)

Workshop zilversmeden (4 uur)

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zin in een workshop zilversmeden`? Dan is het volgen van een workshop bij Valentine Juwelier Ter Aar een leuk idee!

Over dit evenement

Een uniek sieraad maken?

Waar er maar ééntje van is?

Dan is het volgen van een workshop bij “Valentine Juwelier Ter Aar” wellicht een leuk idee. Wij verzorgen verschillende workshops zilversmeden, zoals het maken van je eigen zilveren ring , hanger, of plaatarmband. Tijdens deze workshop is het mogelijk om een eigen draai aan de ontwerpen te geven!

Afbeelding van Workshop zilversmeden (4 uur)

Deze workshop is een leuk idee voor een verjaardag (bijvoorbeeld voor een zus, vriendin of collega die 50 jaar wordt), reünie, familiedag, vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje of gewoon zomaar!

Ook is het mogelijk om een herinneringssieraad met elkaar te maken. Wellicht om met elkaar stil te staan bij een overleden dierbare en hem of haar op deze manier in alle eer te herdenken. Het geeft vaak extra steun in een bijzonder moeilijke en zware tijd. Met een eigen gemaakt zilveren sieraad draag je jouw dierbare voor altijd symbolisch met je mee. Een tastbare herinnering aan die ene speciale persoon.

Afbeelding van Workshop zilversmeden (4 uur)

Uiteraard werken wij met de veiligheidsmaatregelen voor Corona. We vragen je om de 1.5m regels te handhaven en doen dit zelf ook zoveel mogelijk, en er staan desinfecterende middelen voor de handen en kun je je handen in onze keuken wassen.

De workshop is te volgen vanaf 16 jaar, i.v.m. gebruik van allerlei scherpe gereedschappen.

De workshop vindt plaats onder begeleiding van een gediplomeerd meester goudsmid.

Professioneel: Geen workshops aan de “keukentafel” maar in een atelier met echte werkplekken. Je werkt met professioneel vak gereedschap.

Werkplekken: Wij hebben 6 werkplekken waarvan we er momenteel 4 gebruiken. Hier kun je, met veilige afstand van elkaar, aan jouw sieraad werken.

Keuze: Jij bepaalt hoe je sieraad er uit komt te zien. Echter maakt iedereen tijdens de workshop het zelfde item. Een ring, hanger of plaatarmband. (Bekijk hier voorbeelden van sieraden die andere cursisten bij ons gemaakt hebben! )

Aan het eind van de workshop neem je jouw eigengemaakte sieraad mee naar huis om mee te pronken!

Persoonlijk arrangement voor groepen behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdens de workshops serveren wij koffie, thee en andere drankjes met iets lekkers erbij. We maken er een gezellige ochtend/middag van!

Afbeelding van Workshop zilversmeden (4 uur)

Centrale ligging: Ons atelier en winkel ligt in het centrum van Ter Aar en is voor deelnemers vanuit het hele land goed te bereiken.

Voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij de winkel in het centrum. Onze winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Lees ook de voorwaarde door om een workshop te mogen volgen rekening houdend met het Corona virus. zie voorwaarde protocol veilig winkelen/workshops.

www.valentinejuwelier.nl

Delen met vrienden

Locatie

Valentine Juwelier

Essenlaan 18

2461 DH Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen