€ 31,68

Workshop " Zonnegroet A&B" met Daria Mnych en Marlous Boersma

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LeefYoga

86 Derde Oosterparkstraat

1091 KB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze 2 uur durende workshop gaan we de diepte in en leer je hoe je de houdingen (asanas) van de zonnegroet A & B op een juiste en veilige manier uitvoert en hoe je van de ene houding naar de andere vloeit zodat je de zonnegroet A & B vol vertrouwen kan uitvoeren in de les of thuis.

Tijdens deze workshop bespreken we alle houdingen van de zonnegroet A & B volgens de Ashtanga traditie. We besteden aandacht aan o.a. de positionering van handen, voeten, armen en benen en het gebruik van je ademhaling. Vanuit die basis gaan we naar diverse variaties van een houding kijken om deze optimaal te laten aansluiten bij jouw unieke individuele behoefte en mogelijkheden. Door het juist uitvoeren van de houdingen, wordt je bewuster van je lichaam en beperk je de kans op klachten aan bijvoorbeeld schouders, polsen, knieën en rug.


Na de workshop

  • Heb je de kennis om variaties binnen diverse houdingen aan te brengen op basis van jouw behoefte en mogelijkheden, ook al heb je blessures.

  • Kan je niet wachten om al het geleerde in de gewone lessen in de praktijk te brengen.

  • En kun je voortaan elke ochtend een paar zonnegroeten naast je bed doen


Alle niveaus zijn welkom

Lenig of sterk zijn is geen vereiste voor deze workshop, omdat wij de zonnegroet A & B juist gaan personaliazieren op jouw behoefte en niveau.

Dit is juist een hele goede redden om je aan te melden: in deze workshop leer je hoe je de mogelijkheden van jouw lichaam op de juiste manier benut en hoe je kracht en lenigheid kunt opbouwen. Als je weet waar je op moet letten en met de juiste aanpassingen wordt yoga nog leuker om te doen!


Kosten
€ 30,00 (+ servicekosten Eventbrite)
bring a friend = 10% korting op volgende workshop

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LeefYoga

86 Derde Oosterparkstraat

1091 KB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen