€ 99

Workshop Zwanger Fit Yoga

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Ammunitiehaven 551

2511XR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zwanger ben je samen, dus in verbinding met elkaar en jullie kindje! Neem jouw partner, moeder, zus of een vriend/vriendin mee en leer meer over wat je te wachten staat op onze kennismakingsworkshop op 1 oktober.

Vol verwachting in afwachting? Een zwangerschap is één van de grootste veranderingen in je leven en daar komt veel bij kijken.Bij GAIA maak je tijdens deze workshop uitgebreid kennis met Zwanger Fit Yoga en word je door een vakbekwame yogadocent begeleid in wat je kunt verwachten komende tijd in deze levensfase, door onder andere theorie en praktijk gericht advies. De Yoga is gebaseerd op “Gentle Birthing” en maakt gebruikt van verschillende ademhalingstechnieken en houdingen om jou en je baby te begeleiden in deze belangrijke tijd van transformatie.

Na deze eendaagse workshop kun je bij Gaia House of Yoga de ZwangerFit yogalessen gaan volgen. Deze lessen zijn zeer ondersteunend, informatief en voorbereidend op de geboorte van jouw/jullie kindje. We kijken naar de verschillende fasen van de zwangerschap. Je kunt starten vanaf 15 weken tot aan de geboorte van de baby. Daarna bieden we de mogelijkheid om ook postnataal aan yoga te blijven doen om het lichaam weer krachtig, soepel en in conditie te brengen na de geboorte. Je leert welke houdingen je kunt toepassen om zo natuurlijk mogelijk te bevallen en ook om de bekkenbodemspieren beter te beheersen om de bevalling zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. De workshop en de Zwangerfit lessen dienen ook om de band tussen moeder, kind en de rest van de familie te vergroten door de aandacht naar binnen te richten.

Er is plek voor maximaal 10 stellen. Vol = vol!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Ammunitiehaven 551

2511XR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen