Gratis

Workshops Sonos ARC

Beschrijving van het evenement
Unieke één-op-één demonstraties met de Sonos ARC

Over dit evenement

Unieke primeur; Beluister de Sonos ARC nu al bij EP:Beerepoot!

Beleef de innovatie voor de toekomst met briljant geluid: ontdek de Sonos ARC, natuurlijk als eerste bij EP:Beerepoot! Laat al uw entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van de Sonos ARC met Dolby Atmos. Bedien hem met uw TV-afstandsbediening, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer.

De naar boven gerichte drivers creëren een multidimensionaal geluidsveld dat zich om u heen beweegt met dramatische helderheid, detail en diepte. De krachtige drivers zorgen voor heldere details en een indrukwekkende bass. Google Assistent is al ingebouwd, dus u kunt muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, antwoord krijgen op vragen en meer, helemaal handsfree.

Ervaar het zelf

Dit nieuwe product gaat vanaf 10 juni officieel in de verkoop, maar zoals u van EP:Beerepoot gewend bent bieden we u een unieke primeur. De Sonos ARC is namelijk in mei al te zien én te beluisteren in winkel Hoorn! Middels één-op-één demonstraties in onze geheel vernieuwde Sonos Experience Store maakt u kennis met de krachtige Sonos ARC. Plan snel uw demo in!

De Sonos ARC heeft een verkoopprijs van € 899,- en wordt tijdelijk geleverd met 3 maanden gratis Videoland. Daarnaast ontvangen de eerste 20 klanten een cadeau t.w.v. € 79,-

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen