€ 17,50

World Peace Meditation

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Westergasfabriek B.V.

33 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Grootste mindfulness-evenement van Nederland
Op zaterdag 1 september 2018 organiseert Stichting Enlight de World Peace Meditation in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het is het vervolg op het succesvolle evenement Enlight Your Wish in 2017. Vorige keer stond het doen van een wens centraal, nu is het thema wereldvrede. We proberen weer met zoveel mogelijk mensen tegelijk te mediteren om de stap naar een vrediger samenleving te zetten!

Samen mediteren voor het goede doel
Het WPM-evenement wordt mogelijk gemaakt door het bestuur van Stichting Enlight en haar vrijwilligers. We zijn volledig afhankelijk van sponsoren, donaties en andere partijen die ons op welke manier dan ook willen helpen. Een succesvol evenement neerzetten vraagt namelijk een enorme inspanning van de organisatie, qua inzet maar ook financieel. Met de opbrengsten van het evenement wil Stichting Enlight mindfulness en meditatie op verschillende basisscholen in Nederland verspreiden. Wij zijn ervan overtuigd dat mindfulness kinderen kan helpen om een gelukkig en gezond leven te leiden. Wat ze nu leren, zal een goede basis zijn voor een tevreden toekomst.

Wilt u ook bijdragen?
World Peace Meditation zal mogelijk gemaakt worden door diverse organisaties die zich kosteloos inzetten voor dit initiatief. Wij willen graag 20.000 euro inzamelen om dit evenement mogelijk te maken én om mindfulness en vrede te verspreiden op diverse basisscholen in Nederland. We vragen u ons te sponsoren of ons op een andere manier een helpende hand te bieden.

Wilt u onderdeel zijn van dit unieke evenement, neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Kaartverkoop
www.worldpeacemeditation.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Westergasfabriek B.V.

33 Pazzanistraat

1014 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen