Gratis
Worshipnight Worship Collective

Worshipnight Worship Collective

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Opstandingskerk

Esdoornstraat 25

8021 WB Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Worshipnight Worship Collective

Over dit evenement

Hi,

Op zondag 29 mei zijn we weer in Zwolle!

De afgelopen maanden mochten we in Dronten en Heerenveen zijn. Het was mooi om met de lokale organisaties samen te werken, en hopen en bidden dat dit een katalysator is geweest voor meer worship initiatieven in deze regio's. Wat ons opvalt is dat er iedere keer een grote vaste kern van Worship Collective bezoekers komt opdagen, ook als het niet in Zwolle is. Dank voor jullie collectieve ondersteuning!

Wij ervaren het elke keer weer opnieuw als een enorme zegen om bij elkaar te komen met zoveel mensen die God willen aanbidden. We zien ook veel mensen tijdens de avonden naar ministry komen voor gebed. Iedere avond weer vliegen de getuigenissen ons om de oren. Een prachtige bevestiging dat aanbidding en gebed hand in hand mogen gaan.

De volgende keer opnieuw een avond zonder agenda's, behalve dat we gehoorzaam willen zijn aan de opdracht om God te aanbidden. Vanuit die plek vertrouwen wij erop dat Hij opnieuw in heerlijkheid, kracht en herstel wil komen.

Reserveer je gratis ticket(s) via Eventbrite.

Lukt het toch niet om te komen, annuleer je ticket dan bij Eventbrite of stuur ons even een berichtje, zodat wij het kunnen aanpassen en er iemand anders in jouw plaats kan komen.

Locatie: Opstandingskerk Zwolle

Esdoornstraat 25, Zwolle, Overijssel, 8021 WB

Start: 19:30 uur

Inloop: 19:00 uur - we verwelkomen je met koffie en thee

De toegang is GRATIS!

Worship Collective financieel ondersteunen? Geweldig!

Je gift is welkom tijdens een collectief geef-moment door onze bank-QR te scannen vanaf de beamer, flyer of website of maak het zelf over op IBAN NL22RABO0325236100 of via de GIVT-app. Website: https://www.worshipcollective.nl/meedoen/

Afbeelding van Worshipnight Worship Collective
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Opstandingskerk

Esdoornstraat 25

8021 WB Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen