Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De vijfde editie van WoWA Festival

Over dit evenement

Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 december ontmoeten vrouwen uit Amsterdam-West elkaar tijdens het online Women of West Amsterdam Festival. De vier dagen worden gevuld met bijzondere verhalen, workshops en presentaties en staan allemaal in het teken van werk en leven. Dit bijzondere online programma helpt vrouwen uit Amsterdam-West om kennis op te doen, nieuwe vaardigheden te leren en geïnspireerd te raken.

Het event bestaat uit een panelsessie, presentaties, interviews en workshops. Alle elementen van het WoWA Festival hebben een ding met elkaar gemeen: het vinden van balans tussen werk en leven in tijden van corona.

Het vierdaagse online event start met een plenaire sessie op dinsdag 15 december. Hier nemen onder andere stadsdeelvoorzitter Amsterdam-West Fenna Ulichki, directievoorzitter Rabobank Amsterdam Barbara Baarsma, wethouder Diversiteit Rutger Groot Wassink, directeur van Amerpodia Clyde Menso en kunstenaar Fouad Lakbir deel aan.

Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 december zijn verschillende workshops en sessies te volgen. Workshops worden gegeven door onder andere Mascha Maay, oprichter van Bye Bye Burnout. Zij zal - met de nodige zelfspot - haar persoonlijke verhaal over haar burn-out delen en daarnaast tips geven over hoe een burn-out te voorkomen. Fatima Essahsah, oprichter van Bureau YAN, is al jaren actief als culturele schakel tussen jongvolwassenen en de modebranche. Haar workshop gaat de kracht van stilstaan. Zeer relevant en toepasselijk in deze coronacrisis. Verdere workshops zullen gaan over online presenteren met impact en online solliciteren.

Onder #deeljeverhaal viert en deelt WoWA Festival 2020 de kracht en verhalen van meertalige vrouwen in Amsterdam-West. Met als doel het beter zichtbaar maken van Nederlandse, Engelse, Marokkaanse, Spaanse en Turkse vrouwen in het stadsdeel.

Het belooft een divers cultureel programma te worden!

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen