€ 100

Write On @ Watershed met dichter en performer Dean Bowen

Venster Acties en details

€ 100

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Write On @ Watershed - Per ongeluk schrijven met Dean Bowen

Over dit evenement

In 2021 gaat Watershed door met de succesvolle online reeks literaire workshops Write On. We trappen het nieuwe seizoen in februari af met de bevlogen en geëngageerde woordkunstenaar uit Rotterdam, Dean Bowen. Dean heeft eerder bij ons op het podium gestaan met een bezielde optreden dat veel indruk heeft gemaakt. We zijn dan ook blij dat hij zijn passie met ons wil delen en dat we van hem mogen leren.

Over Dean Bowen

Dean Bowen is dichter en performer. Zijn in 2018 verschenen debuut, Bokman, leverde hem een nominatie op voor de C. Buddinghprijs voor beste debuut.

Als schrijver is Dean vooral bezig de dynamiek van de samengestelde identiteit te onderzoeken en hoe deze zich verhoudt ten opzichte van zowel een politieke als een maatschappelijke positionering. Hiervoor zet hij het gedicht in als instrument en als een democratische ruimte om die meerstemmigheid te kunnen vangen.

In Bokman graaft Dean vergeten geschiedenissen op en ontleedt hij de structuren die ons politieke bewustzijn onderdrukt houden. Zo ontrafelt hij op magnifieke wijze zijn eigen erfenissen die zich op verschillende continenten afspelen.

Dean publiceerde eerder op Samplekanon en Hard/Hoofd, in onder andere nY en Kunstijdschrift Vlaanderen en verwierf faam op vele binnenlandse en internationale podia. In 2015 won Dean de Van Dale Spoken Awards.

Over Write On

Write On is een online serie literaire workshops, voor doorgewinterde professionals en ambitieuze amateurs. In vier weken leer je van een gerenommeerde schrijver alles wat je wilde weten over het schrijversvak. Van gevaarlijk kwetsbaar dichten tot een spoedcursus radiofictie: Write On maakt plek voor nieuwe kennis.

Over de workshops 

• Onze docenten geven 4 weken lang elke donderdagavond een live workshop via Zoom, voor maximaal 40 deelnemers.

• Elke docent doet dat vanuit zijn eigen ervaring, specialiteit en kijk op literatuur. 

• Je schrijft, luistert en geeft/krijgt feedback op je teksten van de docent, de moderator en/of je mede-deelnemers.

• Tussen de lessen door heb je contact met de docent, je medestudenten en onze moderator via een privé Facebook-groep. Waar je vragen kunt stellen, ideeën en teksten kunt delen met elkaar en feedback kunt geven en vragen.

• Na elke les krijg je een inhoudelijk verslag. Elke les wordt opgenomen, alle deelnemers krijgen toegang tot de opnames. Notities maken tijdens de les hoeft dus niet, je kunt je volledig focussen op schrijven en luisteren.  

Wat kost het?

Prijs: €100 voor 4 workshops. Inschrijving en betaling via Eventbrite.  

​Wanneer?

• De 4 workshops van Dean Bowen: 4, 11, 18 en 25 februari 2021

​De kleine lettertjes

• Je kunt je nog aanmelden tot een week na de eerste les van de cursus. De eerste les kun je dan downloaden. • Als je je deelname moet stoppen nadat de cursus is begonnen, krijg je geen geld terug, maar wel een tegoed voor een van de volgende cursussen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen