WTB Kennisevent 2022

Venster Acties

Ticketverkoop is gesloten

Jouw bestelling is gelukt! Leuk dat je 20 oktober bij ons WTB Kennisevent bent om kennis op de doen en misschien ook zelf te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat kennisdelen het nieuwe vermenigvuldigen is. Samen brengen wij de techniek verder. Meer informatie over het event vind je op: www.tt-engineering.nl/Kennisevent-van-ETO-naar-CTO Wij zien elkaar op 20 oktober!

WTB Kennisevent 2022

Welke uitdagingen kom je als werktuigbouwkundig engineer tegen in de transitie van Engineer to Order naar Configure to Order?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal 51 Haaksbergerstraat 7554 PA Hengelo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Steeds meer bedrijven in de maakindustrie richten (een deel van) hun engineeringsprocessen in op basis van Configure to Order, in plaats van of naast hun Engineer to Order aanbod. Een trend die de toekomst lijkt te hebben. Maar wat betekent die overstap naar CTO voor het werk van werktuigbouwkundig engineers? Wordt hun werk overbodig of komen er nieuwe kansen door op hun pad? Met welke uitdagingen krijgen engineers te maken? En is zo'n overstap snel en makkelijk gemaakt?

Tijdens het WTB Kennisevent van 2022 nemen wij je mee in die uitdagingen. Associate Professor Tom Vaneker zal een keynote weiden aan de verschillen tussen de twee werkwijzen en koppelt dit aan de praktijk van engineers. Daarnaast worden er praktijkcases gedeeld waarin de uitdagingen van de transitie duidelijk naar voren komen. Aansluitend zal er een workshop verzorgd worden, waarin deelnemers actief samen gaan nadenken over de uitdagingen rondom de transitie van EtO naar CtO en hoe het ruimte kan krijgen in het dagelijkse werk van engineers. Als deelnemer krijg je zelf dus de kans om in samenspraak tot nieuwe ontdekkingen te komen wat betreft de vraag: Hoe kunnen engineers zelf invloed uitoefenen op een goede transitie van EtO naar CtO?

Prijzen:

De reguliere entreeprijs bedraagt € 49,95. Boek je op tijd? Dan krijg je zomaar een Early Bird korting van € 10,-. Ben je persoonlijk getipt over dit event en heb jij een kortingscode gekregen? Bij gebruik van die code krijg je daar bovenop nog eens € 10,- Vriendenkorting.

Kom jij meer kennis opdoen en jouw eigen kennis delen?

Samen brengen wij de techniek verder!

Meer informatie: www.tt-engineering.nl/kennisevent-van-eto-naar-cto/