€ 160 – € 170

WWJB Gemengde Conferentie 2019 - Hemelse romantiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum De Glind

Postweg 65

3794 MK De Glind

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bestaat dat? Is dat echt mogelijk? Romantiek, en dan nog wel ‘Hemelse romantiek’? In deze wereld waar zo’n verwoestende gebrokenheid heerst, waar het haast onmogelijk lijkt om te kunnen spreken van romantiek? Hemelse romantiek, het lijkt zo ver weg en onrealistisch. Heel veel mensen zijn in hun leven geconfronteerd met en bedrogen door een andere romantiek. Surrogaat, onechte en lege romantiek.

Toch willen we jou uitnodigen om dit weekend met ons mee te maken. Durf die God onder ogen te komen, die zo sterk verlangt naar die ‘allesovertreffende’ intimiteit met jou. Die liefde zal je helpen om de focus te verleggen van jouw verleden naar het heden van het feest van Gods herstellende nabijheid. Het zal je leren om niet langer ertegen te vechten maar juist te mogen rusten aan Zijn voeten. Zoals Ruth, aan de voeten van Boaz.

Dit is zo’n fantastisch, intiem en romantisch verhaal (Ruth 3). Ruth besluit haar verdriet en eenzaamheid achter zich te laten en op aansporen van Naomi gaat ze naar Boaz om tegen alle joodse regels en wetten in, zich bij Boaz beschikbaar te stellen om met hem te trouwen.

Van extreme ontucht en onreinheid (Lees Gen. 19:30-38), Ruths afkomst, naar de meest romantische, pure en reine liefde! Ruth zegt, ‘Spreidt uw vleugels over uw dienares uit, want u bent de losser’ (Ruth 3:9). In Boaz’ reactie wordt in één woord Gods hand hierin uitgedrukt. Een woord waarin alle definities van liefde samenkomen. Onvoorwaardelijke, onverdeelde, onbaatzuchtige, vergevende en extravagante romantiek. Een woord waarin Ruth een lofgewaad aan gedaan krijgt in plaats van een benauwde geest.

Om dit woord te ontdekken nodigen we je uit om naar deze conferentie te komen waar je de ervaring en de kracht van dat woord mag beleven. We willen dit weekend Gods Vaderlijke liefdevolle vleugels over jou uitspreiden zodat jij die hemelse romantiek mag ervaren.

Hoofdspreker zal zijn Otto de Bruijne. Hij zal jou meenemen in een ontdekkingsreis waarin je het romantische van Gods liefde zult ontdekken, Vaders verlangen naar intimiteit met jou. Kom naar dit weekend om persoonlijk uit de hand van God de Vader het allermooiste kleurrijke boeket van herstel en Zijn nabijheid te ontvangen. Otto zal drie keer in dit weekend spreken over het thema, Hemelse romantiek.

  1. Liefde is …
    Is Gods liefde romantisch? Wat zijn de kleuren van Zijn liefde?
  2. Stille liefde
    Waar is Hij in de woestijn?
  3. Liefde geneest!
    Gods boeket aan ons: Kleuren van herstel en het feest van Zijn nabijheid!

Voor alle duidelijkheid even wat feiten op een rijtje.

WWJB Najaars Gemengde Conferentie 2019 - Hemelse romantiek
Datum: 29 november t/m 1 november
Hoofdspreker: Otto de Bruijne
Gastvrouw: Hannie van den Berg
Locatie: Conferentiecentrum De Glind in De Glind (Dichtbij Barneveld)
Aanvang: Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur inloop
Afsluiting: Zondagmiddag rond 16.00 uur

Voor prijzen moet je op TICKETS hierboven klikken.

Gun jezelf dit weekend waarin de Vader Zichzelf aan jou zal laten zien. Laat je lokken naar de plaats buiten je eigen wereldje. Een weekend met diepgaand onderwijs, innerlijk herstel, ontmoeting, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel!

Tot gauw!

Liefs,
Jan

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum De Glind

Postweg 65

3794 MK De Glind

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen