€ 10 – € 20

WWJB Themadag 2018 - Schoonheid en Lijden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

G.K.V. de Fontein

Sterrenkroos 56

8043 NX Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is moeilijk te begrijpen dat deze twee samen opgaan. Schoonheid is iets wat we koesteren, maar lijden, hoe ga je daar mee om? Om het lijden in ons leven een plaats te geven, moeten we God de Vader leren kennen, wie Hij werkelijk is. Hij lijdt aan het lijden in deze wereld en vooral; ook aan het lijden van alle mensen. In ons lijden ontdekken wij het lijden van de Vader, groeit onze afhankelijkheid van en onze gemeenschap met Hem, om te triomferen als ‘Meer dan overwinnaar’. Lijden als weg naar verheerlijking, een glans van overwinning en schoonheid die al zichtbaar is in ons, die lijden!

Deze dag zullen er twee spreekbeurten gehouden worden

  1. Lijden met de Vader;
  2. Meer dan overwinnaars!

We nodigen jou van harte uit om deze dag met ons mee te maken. Een dag waar we zullen meegenomen worden in onze persoonlijke zoektocht naar de antwoorden op die ingrijpende 'waarom-vragen' in ons leven. Hoe is het mogelijk dat er schoonheid verborgen ligt in het lijden? Hoe denkt God over het lijden in deze wereld en hoe gaat Hij daar mee om? Te bedenken dat we in dit alles meer dan overwinnaar zijn! Hoe? Wij hebben geen antwoorden op jouw 'waarom-vragen'. We willen je helpen God te leren kennen zoals Hij werkelijk is en hoe Hij Zich over jou wil ontfermen. Hij IS het antwoord.

Als geen ander zal Otto de Bruijne ons hierin dienen en vertellen uit zijn eigen leven en praktijkervaring dat, hoe groot jouw lijden ook is, de schoonheid van Gods liefde is altijd groter.

Voor alle duidelijkheid, wat feiten op een rijtje:

WWJB Themadag 2018 - Schoonheid en lijden!
Datum: Zaterdag, 29 september
Spreker: Otto de Bruijne
Locatie: G.K.V. de Fontein - Zwolle
Aanvang: 10.00 uur (Inloop: 09.00 uur)
Afsluiting: 16.00 uur
Kosten: € 20,00 (Inclusief koffie, thee, drinken en lunch)

Gun jezelf deze dag waarin de Vader Zichzelf aan jou wil laten zien. Je bent meer dan welkom! Ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel.

Tot zaterdag, 29 september!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

G.K.V. de Fontein

Sterrenkroos 56

8043 NX Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen