WWJB Vrouwenconferentie 2019 - Hemelse romantiek

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Het spijt ons, maar de ticketverkoop is gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Het spijt ons, maar de ticketverkoop is gesloten.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bestaat dat? Is dat echt mogelijk? Romantiek, en dan nog wel ‘Hemelse romantiek’? In deze wereld waar zo’n verwoestende gebrokenheid heerst, waar het haast onmogelijk lijkt om te kunnen spreken van romantiek? Hemelse romantiek, het lijkt zo ver weg en onrealistisch. Heel veel mensen zijn in hun leven geconfronteerd met en bedrogen door een andere romantiek. Surrogaat, onechte en lege romantiek.

Toch willen we jou uitnodigen om dit weekend met ons mee te maken. Durf die God onder ogen te komen, die zo sterk verlangt naar die ‘allesovertreffende’ intimiteit met jou. Die liefde zal je helpen om de focus te verleggen van jouw verleden naar het heden van het feest van Gods herstellende nabijheid. Het zal je leren om niet langer ertegen te vechten maar juist te mogen rusten aan Zijn voeten. Zoals Ruth, aan de voeten van Boaz.

Dit is zo’n fantastisch, intiem en romantisch verhaal (Ruth 3). Ruth besluit haar verdriet en eenzaamheid achter zich te laten en op aansporen van Naomi gaat ze naar Boaz om tegen alle joodse regels en wetten in, zich bij Boaz beschikbaar te stellen om met hem te trouwen. Terwijl hij slaapt gaat ze aan Zijn voeten liggen

Van extreme ontucht en onreinheid (Lees Gen. 19:30-38), Ruths afkomst, naar de meest romantische, pure en reine liefde! Ruth zegt, ‘Spreidt uw vleugels over uw dienares uit, want u bent de losser’ (Ruth 3:9). In Boaz’ reactie wordt in één woord Gods hand hierin uitgedrukt. Een woord waarin alle definities van liefde samenkomen. Onvoorwaardelijke, onverdeelde, onbaatzuchtige, vergevende en extravagante romantiek. Een woord waarin Ruth een lofgewaad aan gedaan krijgt in plaats van een benauwde geest.

Om dit woord te ontdekken nodigen we je uit om naar deze conferentie te komen waar je de ervaring en de kracht van dat woord mag beleven. We willen dit weekend Gods Vaderlijke liefdevolle vleugels over jou uitspreiden zodat jij die hemelse romantiek mag ervaren.

Hoofdspreker zal zijn Georgine Hartnack. Vanuit Openbaring 3:20 zal ze jou meenemen in het genieten van een onvoorstelbare liefdesmaaltijd, Gods verlangen naar intimiteit met jou. Georgine zal drie keer in dit weekend spreken over het thema.

  1. Gods verlangen naar intimiteit met jou!
    Hij klopt op de deur van je hart om een maaltijd met je te genieten.
  2. Je angst
    De grootste vijand van hemelse romantiek.
  3. De kamer vol Hemelse romantiek
    Je angst overwinnen en het komen tot je originele bestemming!

Voor alle duidelijkheid even wat feiten op een rijtje.

WWJB Najaars Vrouwenconferentie 2019 - Hemelse romantiek
Datum: 1 t/m 3 november
Hoofdspreker: Georgine Hartnack
Gastvrouw: Hannie van den Berg
Locatie: Conferentiecentrum Tjongerhûs in Bantega (Zuid Friesland)
Aanvang: Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur inloop
Afsluiting: Zondagmiddag rond 16.00 uur

Voor prijzen moet je op TICKETS hierboven klikken.

Gun jezelf dit weekend waarin de Vader Zichzelf aan jou zal laten zien. Laat je lokken naar de plaats buiten je eigen wereldje. Een weekend met diepgaand onderwijs, innerlijk herstel, ontmoeting, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel!

Tot gauw!

Liefs,
Jan

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen