Verkoop beëindigd

WWJB Vrouwenconferentie - Juni 2018 - Laat Ons mensen maken!

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Het spijt ons, maar de ticketverkoop is gesloten.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
Het spijt ons, maar de ticketverkoop is gesloten.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wie is het die jou geschapen heeft? Waarom heeft Hij juist jou geschapen? Hoe kon het misgaan? Wat was Zijn liefdesplan voor herstel?

Eigenlijk hadden we geen bekender thema kunnen bedenken; het scheppingswonder. Hier is al zo ontzettend veel over geschreven en gediscussieerd. Creationisme tegenover evolutionisme. De toon die we op deze conferentie willen zetten is van persoonlijke aard. We willen het persoonlijk, heel dicht bij jou brengen. Waarom heeft Hij jou, juist jou geschapen? Deze vraag kan alleen beantwoord worden vanuit het hart van God, Zijn verlangen naar intimiteit met jou! Hij verlangt dat stukje van Zichzelf met jou te delen wat Hij met niemand anders kan delen. Zo uniek ben jij! Daarom verlangt God ook heel speciaal naar jou!

God had een kinderwens en jij bent de vervulling van Zijn wens. Het doel van je bestaan zit verborgen in je 'ZIJN' en niet in je 'DOEN'. Dat ontdekken geeft diepe bevrijding. Het bevrijdt je van schuld en schaamte en van het idee iets te moeten doen om geliefd en gewaardeerd te worden. Je bent kostbaar, waardevol en goed genoeg zoals je bent, want God heeft je zo gemaakt. Jij bent Gods wens!

Toen de mens voor zichzelf had gekozen, was Gods LIEFDE de enige manier om de mens te redden. De mens was ontrouw geworden aan God. God is met Zijn onvoorwaardelijke Liefde tot het uiterste gegaan om de mens weer terug te winnen in Zijn liefde. Het is alleen die onvoorwaardelijke liefde van God, die tot ons is gekomen via Jezus Christus, die ons terug kan brengen in een eeuwige liefdesrelatie met God. Pogingen die wij vanuit eigen kracht doen om de kloof naar God te overbruggen leidt tot schuld, schaamte, teleurstelling of frustratie.

Waarom heeft God jou gemaakt?
Omdat Hij naar jou verlangt. Hij verlangt dat stukje van Zichzelf met jou te delen wat Hij met niemand anders kan delen. Het mooie is dat jij dat stukje van God, dat niemand anders kan ervaren en begrijpen, mag weerspiegelen op aarde door te zijn wie je bent! Je hoeft daar niet je best voor te doen.

Drie deelthema’s:

  • Vrijdagavond – Intimiteit – Geschapen naar Gods beeld (Gen. 5:2)
  • Zaterdagochtend – Gebrokenheid – Het verwonde hart van God (Gen. 6:6)
  • Zaterdagmiddag – Herstel – Genade in de ogen van God de Vader! (Gen. 6:8)
  • Zondag – Intimiteit bij het kruis!

Spreker: Otto de Bruijne;
Gastvrouw: Hannie Hiemstra

Gun jezelf dit weekend waarin de Vader Zichzelf aan jou zal laten zien. Laat je lokken naar de plaats buiten je eigen wereldje. Een weekend met diepgaand onderwijs, innerlijk herstel, ontmoeting, gezelligheid en nieuwe vriendschappen. Je bent meer dan welkom en ontdek het geheim van wie je werkelijk bent in Gods oog. Dat zal je kracht zijn voor een leven in intimiteit en van gebrokenheid tot herstel!

Datum en tijd

Locatie

Conferentiecentrum Tjongerhûs

Bandsloot 38

8538 RH Bantega

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen