Xelion Partner Event 2021

Xelion Partner Event 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Locatie

InnStyle

55 Herenweg

3602 AN Maarssen

Netherlands

Kaart bekijken

Eindelijk is het moment daar, de 10e editie van het Xelion Partner Event!

Over dit evenement

De dag is opgedeeld in twee dagdelen. Je kunt je daarom inschrijven voor het ochtendprogramma of het middagprogramma:

  • Ochtendprogramma: 09.30 - 13.30 uur
  • Middagprogramma: 14.00 - 18.00 uur

COVID-maatregelen:

In de afgelopen persconferentie zijn de maatregelen die nu gelden tot 20 september aanstaande aangekondigd. Wat betekent dit voor het Partner Event?

Vanaf 1 september gaat de locatie niet meer uit van de 1,5 meter norm, maar zien zij toe op een veilige doorgang van zakelijke evenementen. Om die reden wordt er gewerkt met testen voor toegang (www.testenvoortoegang.nl) waardoor er 2/3 van de zaalcapaciteit benut mag worden. Wij gaan bij de ontvangst aan jullie gasten vragen een QR toegangscode via de coronacheck app te tonen inclusief een ID bewijs. Bij een groen vinkje mag men naar binnen, bij een rood vinkje moet diegene helaas weer direct naar huis. Uiteraard zal er zeer vertrouwelijk worden omgegaan met het checken van de QR code en het ID bewijs.

Er zijn drie scenario’s die zorgen voor een geldig QR code in de coronacheck app voor de toegang tot het evenement:

  1. Iemand is volledig gevaccineerd en de laatste vaccinatie is twee weken (in geval van Jannsen 4 weken) of langer geleden geplaatst;
  2. Iemand die niet gevaccineerd is, dient zich 24 uur voor het evenement te laten testen en kan met een negatieve testuitslag een QR code aanmaken in de coronacheck app;
  3. Iemand die vlak voor het evenement (tot een half jaar voor de eventdatum) corona heeft gehad en niet (volledig) is gevaccineerd, kan via een herstelbewijs een QR code aanmaken in de coronacheck app.

Diegene die niet volledig zijn gevaccineerd kunnen op dit moment nog een gratis test laten doen. Dat kan via de site www.testenvoortoegang.nl.

Vergeet daarnaast niet een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben (ID-kaart/rijbewijs/paspoort).