Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Yamaha Genos demo's bij Bax Music Goes

Bax Music

Zaterdag 25 november 2017 van 14:00 tot 15:00 (CET)

Yamaha Genos demo's bij Bax Music Goes

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ja, ik kom naar deze GRATIS demo in Goes 25 nov. 2017 Gratis  

Deel Yamaha Genos demo's bij Bax Music Goes

Evenementgegevens

Het onlangs gepresenteerde Yamaha Genos keyboard zit boordevol functies. Om je te laten zien en horen wat je er allemaal mee kan, komen twee specialisten van Yamaha langs bij Bax Music voor een demo. In de winkel in Goes is de demo op zaterdag 25 november, in Rotterdam kun je op maandag 18 december terecht.


Nieuw vlaggenschip

De Genos is het nieuwe vlaggenschip in het keyboard-assortiment van Yamaha. Dit workstation keyboard kan worden gezien als de opvolger van de Tyros 5. Singer-songwriters en entertainers zullen de nieuwe, realistische klanken en stijlen kunnen waarderen. Maar door de uitgebreide samples en snelle processor is de Genos ook aantrekkelijk voor DJ's en producers. Voor de Genos is een nieuwe besturingssyteem ontworpen, dat je nu onder andere met een 9 inch kleuren touchscreen kunt bedienen.

Demo

De demo in Goes wordt gegeven door Sander Tournier, die in Rotterdam door Peter Baartmans. Beide toetsenisten zijn afgestudeerd aan het conservatorium, van alle muzikale markten thuis en al jaren productspecialist voor Yamaha. Zij kennen de ins en outs van de Yamaha Genos en zullen die uitgebreid laten zien.

Ben je nieuwsgierig hoe de Genos in het echt klinkt? Kom er alles over te weten en schrijf je nu in. De toegang is gratis!

Plaats: Goes
Datum: zaterdag 25 november 2017
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Plaats: Rotterdam
Datum: maandag 18 december 2017
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Heb je vragen over Yamaha Genos demo's bij Bax Music Goes? Neem contact op met Bax Music

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Bax Music
Olympiastraat 4
4462 GG Goes
Nederland

Zaterdag 25 november 2017 van 14:00 tot 15:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Bax Music

Bax Music is een klantgerichte en serviceminded speler op de markt van licht, geluid, muziekinstrumenten, produceer- en DJ-gear. Met het brede assortiment worden muziekliefhebbers en -makers op hun wenken bediend. Het ruime aanbod loopt uiteen van oordopjes, gitaren en drumstellen tot volwaardige licht- en geluidsinstallaties voor evenementen.

  Contact opnemen met de organisator
Yamaha Genos demo's bij Bax Music Goes
Evenementen in Goes Cursus Muziek

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.