€ 9,12

Venster Acties en details

€ 9,12

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
HKU Conservatorium afstudeerconcert Yaresh Soekhlal

Over dit evenement

Na de afgelopen vijf jaar zich te hebben ontwikkeld als muzikant binnen de Jazz&Pop afdeling van het HKU Utrechts Conservatorium, is de tijd gekomen voor Yaresh Soekhlal om te laten zien wat deze ontwikkeling hem heeft gebracht.

In een gevarieerd programma komen overwegend stukken langs waaraan hij in samenwerking met zijn vrienden en medestudenten de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Tevens is dit concert ter viering van zijn eerste release als solo artiest: het liedje "Twoness", wat hij heeft geschreven met zangeres Louise Linkenbach, komt uit op 25 juni. In dit programma waar alles langskomt van moderne jazz tot soul en triphop, profileert Yaresh zich als sideman, bandleider en componist. De vriendschap tussen Yaresh en zijn medemuzikanten zal zich uiten in een avond vol emotionele songs en energieke performances.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator ZIMIHC theater Zuilen

Organisator van Yaresh + friends

ZIMIHC theater Zuilen is gevestigd in het Vorstelijk Complex en biedt voorstellingen voor, door en met bewoners uit Zuilen. Daarnaast is deze professionele theaterzaal geschikt voor verschillende ontvangsten en bijeenkomsten.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen