Gratis

Yavanna Experience: Massage & YoQi - Create your energy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Yavanna

3 Pastoor Bellonstraat

3018 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Yavanna biedt in juni een gratis experience day aan!

YoQi door Jessica, kortingen in de winkel en een introductie helende massage door Osteopaat Guido Paeps. Brecht brengt een diep ontspannende soundjourney als afsluiter van deze ontdek-yavanna dag!
We verwelkomen je vanaf 10u in Yavanna! Profiteer deze dag van 10% korting op alles in onze winkel!

Guido deelt graag zijn jarenlange kennis van het lichaam en massage met jullie in een korte introductie. Hij gaat het hebben over hand- en hoofdmassage. Een kort stukje uit Guido zijn visie over massage en zijn lessen: "Een intuïtieve massage is meer dan enkel het lichaam tot ontspanning brengen. Er wordt gemasseerd vanuit ‘aanvoelen’ met openheid en volle aandacht voor wat het lichaam nodig heeft door te luisteren naar de taal van het lichaam." Op 17 juni komt hij langs voor een volledige introductie workshop!

Tijdens de YoQi sessies leer je werken met je energie en versterk je je eigen levenskracht. We maken we gebruik van oefeningen uit allerlei Yoga strekkingen, Qi Gong en Oosterse geneeswijzen. Deze sessies draaien rond het versterken en bewuster omgaan met je Qi (energie), je lichaam en psyche. Ze hebben als doel:

=> Duidelijke beslissingen kunnen nemen
=> Helderheid en focus
=> In je kracht staan
=> Vertrouwen in het leven
=> Voel je beschermd, veilig, zekerder
=> Transformatie
=> Blokkades opheffen
=> Evenwicht
=> Zuivering
=> Met je energie leren werken

Welkom om samen met ons aan deze thema's te komen werken en voor jezelf een krachtiger leven te creëren. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen voor iedereen waardevol zijn! Kom het ontdekken!

Nodig?Gemakkelijke kledij - flesje water

Prijs?gratis

Waar?Yavanna Pastoor Bellonstraat 3 3018 Wijgmaal

Door wie?
=> YoQi door Jessica Nys
Ze heeft 8 jaar ervaring in holistsiche massage in haar eigen praktijk en heeft zich gespecialiseerd in Shiatsu, Seiki en healing. Ze is uitbaatster van de nieuwetijdswinkel Yavanna. Bij haar kan je terecht voor advies rond natuurlijke geneeswijzen en wellness.

=> Massage door Guido Paeps: Osteopaat DO
Master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen; master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie.
Specialisaties: Bindweefselmassage, lymfedrainage, cranio – sacraaltherapie, holistische- , intuïtieve massage en bekkenbodemtherapie.

Werkervaring: Docent paramedische vakken hoger onderwijs. Groepspraktijk osteopathie in samenwerking met kinesitherapeuten. Lesgever diverse massagedisciplines.

=> Brecht Vastesaeger is al meer dan twintig jaar muzikant en heeft zich gespecialiseerd in onder andere didgeridoo, tankdrum en sansula om jullie fantastische kladreizen te bezorgen.

Deelnemen kan enkel na inschrijving. Dat kan via mail info@yavanna.be of 0493 50 30 53. Plaatsen zijn beperkt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yavanna

3 Pastoor Bellonstraat

3018 Leuven

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen