YIMIBO XL

Venster Acties en details

Uitverkocht

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
De eerste editie van YIMIBO XL is helaas uitverkocht!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsteldok - rooftop

166 Amsteldijk

1079 LH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten
De eerste editie van YIMIBO XL is helaas uitverkocht!
Beschrijving van het evenement
YIMIBO XL // Donderdag 14 april GET YOUR TICKET NOW FOR YIMIBO XL! Powered by Azerion

Over dit evenement

YIMIBO XL // Donderdag 14 april

GET YOUR TICKET NOW FOR YIMIBO XL! Powered by Azerion

YIM organiseert elk kwartaal een YIMIBO. De eerste YIMIBO op donderdag 10 februari moet een knaller worden, dus daarom hebben we er een XL-versie van gemaakt met veel drankjes, dansjes op de muziek van DJ Aiscream, (vegan) pita kebab van Karma Kebab, fancy cocktails van Shake & Serve, lollige foto's in de photobooth en alleen maar leuke mediamensen zoals jij en je collega's!

/Wie//

YIM’ers en YIM’ers by heart die van een feestje houden.

/Tickets//

Voor maar € 5,- ben je erbij* **

Dit is inclusief 6 muntjes voor drank, een coupon voor de (vegan) pita kebab en fancy partyfoto's achteraf.

/Waar//

Dé skybar van WPP in Amsterdam (Amsteldijk 166) tussen 18:00 - 23:00 uur, met een prachtig uitzicht over de Amstel zoals je begrijpt.

/Coronatoegangsbewijs//

Deelnemers moeten een coronatoegangsbewijs hebben. Dat betekent een vaccinatiebewijs, herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud, of een negatieve testuitslag (Testen Voor Toegang) van minder dan 24 uur voor het evenement. Dit zal aan de hand van de Coronacheck app worden gecontroleerd. Je dient tevens jouw geldige ID te kunnen tonen.

*Bij annulering door aangescherpte RIVM-maatregelen blijft het ticket geldig en zullen wij de YIMIBO XL naar een geschikte datum verplaatsen.

** Deze prijs is exclusief Eventbrite kosten & exclusief BTW

YIMIBO XL wordt mede mogelijk gemaakt door Azerion, MTV & DJ Aiscream

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsteldok - rooftop

166 Amsteldijk

1079 LH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator MWG

Organisator van YIMIBO XL

De MWG is dé branchevereniging van en voor mensen in de commerciële communicatie met een passie voor media. Onze leden zijn werkzaam bij onder meer adverteerders, media-, digitale- en onderzoeksbureaus en exploitanten/uitgevers. Het doel van de MWG is de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Dit doen we door verbindingen te leggen tussen media partijen en door een platform te zijn voor mensen die zich bezighouden met commerciële media. Dankzij MWG kunnen zij elkaar regelmatig ontmoeten, inspireren en hun kennis vergroten.

De MWG is in 1971 opgericht met als doel om via diverse bijeenkomsten en publicaties de kennis op mediagebied van leden en vakgenoten te verbreden en verdiepen. Daarnaast is MWG een sociaal platform dat de mogelijkheid biedt mensen uit het vak te ontmoeten.

De vereniging wordt geleid door het bestuur en diverse commissies die bestaan uit specialisten uit diverse disciplines binnen het mediavak. Zij organiseren o.a. het jaarlijkse MWG Mediacongres en de jaarlijkse MWG AMMA Awards. Ook organiseert MWG zeven keer per jaar een themamiddag.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen