€ 7,50

Meerdere data

Yin met Cecilia van The Lens of Compassion

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Online Yin Yoga-les van Cecilia van The Lens of Compassion

Over dit evenement

Leuk dat je mee wilt doen met de online Yinles!

Wat is Yin?

Bij yin-yoga hou je een asana (pose) enkele minuten aan. Je ‘doet’ niets, maar geeft je over aan zwaartekracht, waardoor er ruimte ontstaat in de target area van de desbetreffende pose. Doordat je poses zo lang aanhoudt, werk je op de diepere lagen van je lijf. Het gaat er totaal niet om hoe diep of ver jij komt in een pose; als je een stretch voelt op de plek waarmee we aan het werk zijn, doe je het goed!

Wat gaan we doen?

In mijn lessen gaat het vooral om Yin-energie terug vinden. Naast dat je de effecten voor het fysieke lijf van de Yin-asanas uitvoeren zult voelen, ligt mijn nadruk ook op het leren kijken met compassie naar jezelf en de wereld om ons heen. Voor 1,5 uur afstand nemen van de yang-energie die door onze levens raast en in de seat of the observer stappen, oefenen met zijn in plaats van doen, chi (energie) weer te laten stromen en je geest en lijf te (her)verbinden - dat is waar voor mij Yin over gaat. 

Je hoeft nog geen ervaring te hebben om mee te doen met deze les!

Als je een kaartje hebt gekocht, zorg dan dat je ruim van tevoren het programma Zoom hebt geinstalleerd. Ook heb je een matje of iets zachts om op te liggen nodig, en een kleedje en wat kussens. En vooral: een rustige ruimte waar je even ongestoord een uur en kwartier voor jezelf hebt. We beginnen om 20.00 en de Zoom-deur gaat om 19.55 open.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen