Gratis

Yin Yoga in Terborg

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdagavond kan je in Yogacentrum Terborg terecht voor een deugddoende les Yin Yoga in Terborg. Yin Yoga wordt gekenmerkt door het lang aanhouden van de houdingen (3 tot 5 minuten). Hierdoor kan je diep ontspannen in de houdingen en werk je niet alleen op de spieren maar ook op de dieperliggende bindweefsels.

Deze les richt zich op jong en oud en kan gevolgd worden door zowel beginnende als gevorderde yogastudenten. Tijdens deze les ligt de focus op het maken van verbinding met je lichaam en je ademhaling. Door middel van zachte oefeningen werk je bovendien op soepelheid en bevorder je de algemene werking van je lichaam. Yin Yoga is voor iedereen. Dat is het uitgangspunt van deze les. Voor de gevorderde yogi's is deze les goed om meer Yin energie te activeren en stilte te krijgen in je lichaam en je hoofd. Door middel van kussens en dekens geef je je lichaam voldoende ondersteuning om volledig te ontspannen in de houdingen. De oefeningen worden indien nodig aangepast aan de mogelijkheden van de studenten zodat iedereen optimaal van de les kan genieten.

De lessen worden gegeven door Dorien Bortels, een gevorderde yoga docente (RYT500). Dorien heeft al verschillende jaren ervaring in het lesgeven. Tot voor kort werkte ze internationaal en gaf ze ook les in India. Haar lessen zijn gekenmerkt door een zachtheid die haar studenten stimuleert om de aandacht naar binnen te richten. Door middel van persoonlijke aandacht en individuele begeleiding voor en na de lessen zorgt Dorien ervoor dat iedereen volgens zijn of haar mogelijkheden optimaal kan genieten van haar lessen en van de voordelen van yoga.

Bij Yoga & Wellness kan je terecht voor verschillende lessen Yoga in Terborg en Yoga in Doetinchem. Om kennis te maken met de lessen kan je gebruik maken van een proeflessenkaart: 3 lessen voor slechts 5 euro per les. Vervolgens kan je overstappen naar een 10-lessenabonnement twv 90 euro. Je bent niet gebonden aan 1 les op 1 locatie, maar je kan met je proeflessenkaart en abonnement aan alle lessen van Dorien deelnemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Yogacentrum Terborg

IJsselweg 41b

7061XV Terborg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen