€ 751

Yin Yoga & Myofascial release & Myoyin opleiding (50h YA)

Venster Acties en details

€ 751

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
5 daagse Yin Yoga Training- Myofascial release.

Over dit evenement

Deze training leert je hoe je effectief fysieke en energetische blokkades in het fasciale systeem van het lichaam kunt opheffen. Het zal je een grondig begrip geven van de waarde van de integratie van Myofascial Release technieken in je Yin Yoga beoefening.

Myofascial release is een alternatieve genezingstechniek die de spanning in de myofasciale weefsels (bindweefsel in de spieren) van het lichaam loslaat. Met deze techniek wordt zachte, langdurige druk uitgeoefend op het bindweefsel om spierknopen te verzachten, om meer bewegingsvrijheid te kunnen ervaren, de bloed- en energiestroming te verhogen en het zenuwstelsel tot rust te brengen.

We combineren het gebruik van therapie ballen met yin yoga houdingen om de stroom van energie, chi, in balans te brengen en spanningen los te laten.

Leer in deze module het gebruik van myofascial release technieken, hoe je deze met Yin Yoga asana's kan combineren en ontdek meer over het laatste nieuws in fascia-onderzoek.

Voor meer informatie: www.pureenergyyoga.nl


		Afbeelding van Yin Yoga & Myofascial release & Myoyin opleiding (50h YA)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Pure Energy Yoga

Organisator van Yin Yoga & Myofascial release & Myoyin opleiding (50h YA)

Docente van deze opleiding is: Esther Scheen


Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Mijn lessen zijn een combinatie van wetenschappelijke kennis van lichaam en geest, Chinese geneeskunde, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen