€ 751

Yin Yoga opleiding (50h YA) Basis

Venster Acties en details

€ 751

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Doe deze winter mee met de Yin Yoga Winter School. Tijdens de basis training van 22-26 juli (50h YA) duiken we gedurende 5 dagen in de

Over dit evenement

Doe deze winter mee met de Yin Yoga winter School.

Tijdens de basis training van 19-23 januari 2022 (50h YA) duiken we gedurende 5 dagen in de wereld van Yin Yoga, Anatomie, Mindfulness, Sequencing, Posture-labs en meer.

Bij de verdiepings training (Yin & Energie) van 23 feb - 27 feb 2022 (50h YA) gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, de meridianen, vijf elementen theorie, posture labs, houdingen voor het bovenlichaam, guasha, meditatie en meer.

De modules kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Als je nog weinig ervaring hebt met het geven van Yin Yoga dan volg je eerst de basis module.

Deze training is grotendeels gebaseerd op de anatomische en filosofische theorie van mijn leraren, Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley.

Tijdens het volgen van de modules vergroot je je kennis van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze toe te passen in je yoga-lessen en in je eigen yoga-practice.

Tijdens deze Yin Yoga Winter School ontdek en leer je in de Yin Yoga basis module:• Wat Yin Yoga is• Yin & Yang filosofie• Yin Yoga houdingen• Het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen• Functionele anatomie• Kennis van het menselijke lichaam• Het fasciale systeem• Skeletale variatie/ De uniekheid van ieder lijf• Sequencing van Yin Yoga lessen (lesopbouw)• Integreren van mindfulness en meditatie• en meer……Kijk voor meer informatie op:http://www.pureenergyyoga.nl

Deze training wordt live online gegeven via zoom.


		Afbeelding van Yin Yoga opleiding (50h YA) Basis
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Pure Energy Yoga

Organisator van Yin Yoga opleiding (50h YA) Basis

Docente van deze opleiding is: Esther Scheen


Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Mijn lessen zijn een combinatie van wetenschappelijke kennis van lichaam en geest, Chinese geneeskunde, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen