€ 690,25

Yin Yoga opleiding verdieping Yin Yoga & Qi-gong (50h YA)

Venster Acties en details

€ 690,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
5-daagse yoga verdiepings opleiding. Yin Yoga & Qi-gong

Over dit evenement

5-daagse yoga verdiepings workshop. Je hebt kennis van de 12 hoofdmeridianen? Verdiep dan je kennis en kunde, door het volgen van deze Yin Yoga verdiepingstraining. In deze Yin Yoga Verdiepingsopleiding ontdek en leer je o.a. :-Meridian Tapping

-Meridian Nidra-

-Seiza Flows

-6 Healing Sounds

-Micro Cosmic Orbit

-Zhang Fu Gong

-Ki exercises (Motoyama)

-Yang Flows van Paul Grilley

-introductie The Six level Theory & Wondermeridianen

Elke lesdag biedt je een combinatie van technieken en inzichten uit de Chinese Geneeskunde en Qigong, die je kunt gaan toepassen in je yin practice en lessen.Heel veel inspiratie dus, om je Yin practice te variëren, en om een optimale qi-stroom te realiseren.Certificaat: Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van 50-uur CE Yoga alliance. Volledige aanwezigheid is vereist om het certificaat te ontvangen.Voor meer info over de opleiding: https://pureenergyyoga.nl

Tijdens deze live online opleiding creëren we een yin yoga-community waarmee we samen een reis maken in de wereld van yin yoga.

De dagen bestaan uit een prettige balans tussen theoriesessies en interactieve praktijk sessies, samen oefenen en iedere dag volg je een yin yoga les waarin de nieuwe elementen geintegreerd zullen worden.

Voor meer info: www.pureenergyyoga.nl


		Afbeelding van Yin Yoga opleiding verdieping Yin Yoga & Qi-gong (50h YA)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Pure Energy Yoga

Organisator van Yin Yoga opleiding verdieping Yin Yoga & Qi-gong (50h YA)

Docente van deze opleiding is: Esther Scheen


Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Mijn lessen zijn een combinatie van wetenschappelijke kennis van lichaam en geest, Chinese geneeskunde, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen