€ 690,25

Yin Yoga opleiding ( Yin Yoga & Energie 50h YA) - Yin Yoga Winter School

Venster Acties en details

€ 690,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Yin Yoga opleiding - Yin Yoga & Energie verdiepingsmodule - Yin Yoga Winter School

Over dit evenement

We hebben een verdiepend en inspirerend programma voor jou in petto!

Tijdens het volgen van de training vergroot je je kennis en beleving van het fysieke en het energetische lichaam en leer je om deze toe te passen in je eigen yoga practice en over te dragen in de yoga lessen die je geeft.  Alle principes en technieken van het lesgeven in yin yoga komen aan bod.

In deze verdiepingsopleiding gaan we dieper in op de energetische aspecten van Yin Yoga, Meridianen, 5 elementen, Chinese geneeskunde, Guasha, posture labs en meditatie.

 In deze Yin Yoga module ontdek en leer je:

  • de achtergrond van Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG)

  • energetische anatomie

  • meridianenleer

  • de relatie van de meridianen en de organen

  • vijf elementen theorie

  • yoga houdingen en hoe aan te passen

  • het gebruik van hulpmiddelen (props) in de houdingen

  • yin yoga lessen samen te stellen op basis van de meridianen en de vijf elementen

  • meer diepgang in je yin yoga lessen en eigen beoefening

  • en meer...

Certificaat: Na het afronden van de training ontvang je een certificaat van 50-uur CE Yoga alliance.

 Studiemateriaal: Tijdens deze training wordt gebruik gemaakt van Yin Yoga lesmateriaal dat je ontvangt op dag 1 van de module. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van “The complete guide to Yin Yoga” van Bernie Clark. Dit boek dien je zelf aan te schaffen voor de start van de training.

Esther Scheen

Al 15 jaar geef ik diverse yogalessen. Van oorsprong werkzaam in de moleculaire biologie ontdekte ik tijdens een langdurig verblijf in Amerika, voor mijn werk als researcher, yoga. Dit bleek een hele fijne manier te zijn om meer balans te ervaren in mijn lijf en hoofd. Vanuit daar ontstond de zoektocht naar holistische manieren om met mijn lichaam en geest te verbinden, daarbij heeft Yin Yoga mijn hart gestolen. Vanuit mijn ervaringen en medische achtergrond deel ik met veel plezier kennis, ontdekkingen en inzichten met jou.

Ik geef al vele jaren Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staan. Mijn lessen zijn een combinatie van Westerse en Oosterse kennis van lichaam en geest, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.

Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Daarnaast heb ik diverse workshops en trainingen gevolgd bij Sarah Powers en Jo Phee en andere leraren op het gebied van TCM. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen. Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen en workshops op het gebied van Yoga & TCM en mijn eigen yoga practise.

Yin Yoga geeft mij het gevoel van thuiskomen in een wereld die continue door raast. Ruimte te vinden om te verstillen en te verzachten. De kwaliteiten van kalmte, vertraging en geborgenheid te omarmen en van daaruit verder naar binnen te keren en daar de wijsheid te ontdekken. Het is allemaal al aanwezig als je leert luisteren in de stilte.

Mocht je verdere vragen hebben neem dan contact met me op via esther@pureenergyyoga.nl

Voor meer info en inschrijven: https://pureenergyyoga.nl

 


		Afbeelding van Yin Yoga opleiding ( Yin Yoga & Energie 50h YA) - Yin Yoga Winter School
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Pure Energy Yoga

Organisator van Yin Yoga opleiding ( Yin Yoga & Energie 50h YA) - Yin Yoga Winter School

Docente van deze opleiding is: Esther Scheen


Ik geef Yin Yoga opleidingen, workshops en lessen waarbij altijd het verbinden van gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau centraal staat. Mijn lessen zijn een combinatie van wetenschappelijke kennis van lichaam en geest, Chinese geneeskunde, verbinding met de natuur, meditatie en mindfulness.
Mijn doel is om mensen te inspireren om de connectie met zichzelf te maken en zichzelf te omarmen op weg naar meer balans.

Na diverse yoga-opleidingen in binnen –en buitenland (Poweryoga, Hot Yoga & Yin Yoga) heb ik mij gespecialiseerd in Yin Yoga. Mijn Yin Yoga opleidingen heb ik gedaan bij Yin Yoga founders Paul & Suzee Grilley, Jo Phee en ik heb een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd. Paul & Suzee Grilley zijn mijn grote inspiratiebron en hun teachings voeden en motiveren mij om dit yogapad te bewandelen.

Ik sta geregistreerd als 500-ERYT bij de Yoga Alliance en blijf me voortdurend ontwikkelen en verdiepen door middel van het volgen van opleidingen, workshops en mijn eigen yoga practice

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen