Verkoop beëindigd

Yin Yoga Special

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Yin Yoga Special

In het verlengde van de Yin Yoga kennismakingslessen is er deze Special. Een dag lang duiken we de diepte in en maken we een reis langs de chakra's.

__________

17 JUN - 10:00 UUR

Yin Yoga Special op de Vijverschie

__________

Yoga belichaamt meer dan fysieke inspanning alleen, het gaat over ruimte maken in zowel lichaam als geest.
Tijdens Yin yoga laten we fysieke inspanning zelfs even voor wat het is en leren we juist elke vorm van spierspanning los te laten waardoor we de diepere lagen in ons lichaam bereiken.


Tijdens deze Yin special staan de zeven verschillende energiecentra in ons lichaam centraal. We maken door middel van ontspanningsoefeningen een reis naar binnen, langs de chakra’s. Vertraging, stilte en overgave aan dat wat er is brengen je naar een plek waar je misschien al lang niet geweest bent. Dicht bij jezelf. Tijdens deze zondag zal Ylske aan de hand van specifieke Yin oefeningen voelbaar maken hoe nauw het lichaam en de geest verbonden zijn en hoe je, door goed te luisteren naar je lichaam, meer inzicht in jezelf en je eigen handelen verkrijgt en het bewustzijn kunt verruimen.

Boerderij de Vijverschie even buiten Rotterdam vormt het decor van deze dag. Om 10:00 uur is de ontvangst in de tuin, waar alles prachtig in bloei staat. Na een kopje thee met iets lekkers zullen we binnen in het centrale gedeelte van de boerderij op onze matjes plaatsnemen. Na een heldere introductie over Yin Yoga en de werking en het functioneren van de chakra's, duiken we ‘de stilte’ in. De met zorg gekozen muziek zal zorgen voor de optimale ontspanning. De oefeningen zijn voor iedereen en ervaring met yoga is niet nodig.
De lunch wordt deze dag verzorgd door Didi en zal bestaan uit lichte en gezonde hapjes.
We eindigen de dag rond 15.00 uur wederom in de tuin waar ruimte zal zijn voor een afsluitend drankje, eventuele vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Na jarenlange toewijding aan yoga en meerdere relevante studies, heeft Ylske voor haarzelf steeds duidelijker gekregen hoe beter voor jezelf te zorgen. De reden waarom zij specifiek Yin yoga is gaan beoefenen is dat het je helpt beter zicht te krijgen op fysieke alsmede emotionele blokkades. Het is niet gezegd dat de beoefening van Yin Yoga direct een oplossing biedt voor alles, echter zal het zeker een positieve beweging zijn in de juiste richting.

Het adres van de Vijverschie is Schieweg 212, Schipluiden, net ten noorden van Rotterdam.

__________

De prijs voor deze dag bedraagt € 75,-

De prijzen zijn exclusief service kosten.

Dit is inclusief koffie, thee, een lichte lunch en versnaperingen.

Tip: doe dit cadeau aan iemand die ontspanning nodig heeft.

Contact: info@idodidid.com

Datum en tijd

Locatie

Vijverschie

212 Schieweg

2636 KA Schipluiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen