€ 19,44 – € 32,47

YO-GA GAIA kick-off event Den Haag

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Ammunitiehaven 547

2511XR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

GAIA House of Yoga is nieuw in Den Haag! Onze tweede vestiging in het land wordt 26 en 27 augustus geopend met het YO-GA GAIA kick-off event. Een heel weekend lang yoga, bijzondere workshops, food & drinks en culturele activiteiten.


Voor wie?

Heb je belangstelling voor yoga, mindfulness, gezondheid, dans, muziek, body & mind en wil je dat bij GAIA komen ervaren, dan is dit event passend voor jou!

Wat gaan we doen?

Wij laten je tijdens dit openingsweekend graag kennismaken met ons gevarieerd yoga-aanbod, maar ook met inspirerende gastsprekers, workshops en culturele activiteiten. Ons team van yogadocenten heeft hiervoor een mooie selectie gemaakt van verschillende vormen van yogalessen (GAIA kent vele vormen), workshops en bijzondere sprekers met een inspirerend verhaal.

Hoe kun je erbij zijn?

De GAIA House of Yoga kick-off omvat een heel weekend lang yoga en culturele activiteiten, en jij kunt hier bij zijn! Voor 17,50 euro ben je een hele dag actief bij ons tijdens dit weekend en voor 30 euro het hele weekend lang. Ga naar onze ticket store en selecteer een dag of een heel weekend yoga+.

...Inclusief een maand lang gratis YO-GA!

Je krijgt bij aanschaf van jouw ticket voor het kick-off event, op verzoek en vertoon van je ticket, een maand lang gratis yoga bij onze vestiging in Den Haag. Wij zien je natuurlijk heel graag tegemoet!

Waar is het YO-GA GAIA kick-off event?

De GAIA House of Yoga is gevestigd aan de Ammunitiehaven 547-551 in Den Haag. Dat is dichtbij het centraal station en het centrum van Den Haag. Goed te bereiken met de OV, te voet of per fiets. En mocht je met de auto willen komen, er is voldoende (betaalbare) parkeergelegenheid in de directe nabijheid van onze vestiging.

Wij zien je graag tegemoet bij de kick-off van GAIA House of Yoga in het weekend van 26 en 27 augustus in onze nieuwe yogavestiging aan Ammunitiehaven 547-551 in Den Haag! YO-GA!

Great inspiring greetings!
Yogateam Den Haag
GAIA House of Yoga

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Ammunitiehaven 547

2511XR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen